Σάββατο 31/7/2021

Ο Κωστόπουλος γύρισε από Ντουμπάι και είδε «κτήνη του διαδικτύου»! Επεισόδιο με συνεπιβάτες του! (video)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε από το Ντουμπάι χωρίς την αγαπημένη του και εκεί τον περίμεναν κάμερες, προκειμένου να σχολιάσει όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το ταξίδι του.

Επανέλαβε ότι στο Ντουμπάι πήγε για δουλειές, εκφράζοντας παράλληλα τη στενοχώρια του για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ίδιο, αλλά ακόμα περισσότερο για τα παιδιά του.

Αναφέρθηκε σε δολοφονίες χαρακτήρων, για τις κατάρες, για τα παιδιά του, και για τις δουλειές που βρήκε στο Ντουμπάι και στα Βαλκάνια, αφού «δεν με θέλουν εδώ».

«Πήγα εκεί γιατί δουλεύω, είναι γνωστό αυτό. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ο άλλος τη ζωή σου, τι ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, δεν έχει μια εικόνα και δεν μπορεί να αναφέρει διαφορά. Υπάρχουν κτήνη τα οποία είναι του διαδικτύου… Για οποιοδήποτε άλλο κτήνος υπάρχουν διάφοροι ρατσισμοί, για γκέι, για μαύρους, για άσπρους, για γυναίκες, ας τους σκεφτούμε όλους πριν μιλήσουν και κριτικάρουν εμένα».

Όμως στο αεροδρόμιο εκτυλίχθηκαν και σκηνές απείρου κάλλους, υπήρξε εκνευρισμός λόγω της αναμονής και μία κυρία άρχισε να διαμαρτύρεται γιατί έφυγαν νωρίτερα 12 άτομα στα οποία δεν ήταν μέσα ο πρώην εκδότης.

Όπως λένε οι πληροφορίες η φύλαξη του αεροδρομίου επέτρεψε σε αυτά τα 12 άτομα να φύγουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έφυγε νωρίτερα, αλλά αντίθετα έφυγε στο τέλος μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες. Χωρίς την άδεια των υπευθύνων του αεροδρομίου εξάλλου, δεν μπορούσε να αποχωρήσει κανείς, τονίζει πηγή του αεροδρομίου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος δεν τσακώθηκε με κανένα και η κυρία που φαίνεται να φωνάζει στο βίντεο, φώναζε στους υπαλλήλους για την καθυστέρηση και δεν άλλαξε κουβέντα με τον ίδιο. Μάλιστα εκτός από αυτή την κυρία δεν υπήρξε άλλη διαμαρτυρία, από κανέναν άλλο επιβάτη της πτήσης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ