Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν δούλευα στην τράπεζα έπαθα καρκίνο στο στόμα και φυματίωση» (video)

«Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου»

Must Read

Ο Σταύρος Ζαλμάς έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό από τον ρόλο τους ως «πατέρας Ιωάννης» στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Άγγιγμα ψυχής». Πριν όμως ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «Φλερτ», είχε εκμυστηρευτεί πως αν συνέχιζε να δουλεύει στην Τράπεζα, τώρα δεν θα ζούσε, λόγω των ψυχοσωματικών προβλημάτων που του είχαν δημιουργηθεί.

«Δεν τελείωσα Οικονομικά, απλώς δούλευα στην τράπεζα. Δεν ήταν επιλογή μου, οι δικοί μου σχεδόν με το ζόρι με έβαλαν στη δουλειά αυτή. Υπήρχε μία οικογενειακή παράδοση. Πέρασα 9 χρόνια πολύ δύσκολα δουλεύοντας σε τράπεζα. Είχα πάθει πολλά σοβαρά πράγματα ψυχοσωματικής φύσης και αν είχα μείνει στην τράπεζα πιθανόν να μην ζούσα αυτή τη στιγμή. Είχα έντονη την ανάγκη να κάνω αυτό που έγινα».

Ο γνωστός ηθοποιός σήμερα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του του Ανδρέα Ροδίτη, «Η ζωή είναι στιγμές», και μεταξύ άλλων θα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε εκείνα τα χρόνια.

Η εκπομπή «Pop Up», κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικό απόσπασμα, όπου ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι του είχε δημιουργηθεί καρκίνος στο στόμα.

«Με  έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια ηλικία σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν βλεφαρόπτωση, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί, εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This