Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Σταύρος Ζαλμάς: «Όταν δούλευα στην τράπεζα έπαθα καρκίνο στο στόμα και φυματίωση» (video)

«Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου»

Ο Σταύρος Ζαλμάς έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό από τον ρόλο τους ως «πατέρας Ιωάννης» στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Άγγιγμα ψυχής». Πριν όμως ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος.

Ο γνωστός ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη, «Φλερτ», είχε εκμυστηρευτεί πως αν συνέχιζε να δουλεύει στην Τράπεζα, τώρα δεν θα ζούσε, λόγω των ψυχοσωματικών προβλημάτων που του είχαν δημιουργηθεί.

«Δεν τελείωσα Οικονομικά, απλώς δούλευα στην τράπεζα. Δεν ήταν επιλογή μου, οι δικοί μου σχεδόν με το ζόρι με έβαλαν στη δουλειά αυτή. Υπήρχε μία οικογενειακή παράδοση. Πέρασα 9 χρόνια πολύ δύσκολα δουλεύοντας σε τράπεζα. Είχα πάθει πολλά σοβαρά πράγματα ψυχοσωματικής φύσης και αν είχα μείνει στην τράπεζα πιθανόν να μην ζούσα αυτή τη στιγμή. Είχα έντονη την ανάγκη να κάνω αυτό που έγινα».

Ο γνωστός ηθοποιός σήμερα είναι καλεσμένος στην εκπομπή του του Ανδρέα Ροδίτη, «Η ζωή είναι στιγμές», και μεταξύ άλλων θα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε εκείνα τα χρόνια.

Η εκπομπή «Pop Up», κατάφερε να εξασφαλίσει αποκλειστικό απόσπασμα, όπου ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι του είχε δημιουργηθεί καρκίνος στο στόμα.

«Με  έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια ηλικία σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν βλεφαρόπτωση, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί, εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ