Γιώργος Κακοσαίος: O γιος του Γιάννη Πλούταρχου ακολουθεί τα χνάρια του και τραγουδάνε μαζί με την Πέγκυ Ζήνα (video)

Πατέρας και γιος τραγουδάνε με την Πέγκυ Ζήνα και μαγεύουν το Instagram.

Must Read

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Πλούταρχος περηφανεύεται για την ξεχωριστή φωνή που διαθέτει ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος.

Ο 20χρονος νεαρός ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του καθώς ήδη έχει κυκλοφορήσει κάποια κομμάτια από την Panik Records όπως τα επιτυχημένα «Έρωτας μοιάζει» και «Ψέματα».

Πατέρας και γιος τραγουδούν συχνά μαζί!

Μπορεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να μην μπορούμε να τον απολαύσουμε σε κάποιο νυχτερινό σχήμα (και γιατί όχι και δίπλα στον πατέρα του), η Πέγκυ Ζήνα, η οποία μετράει χρόνια φιλίας με τον Γιάννη Πλούταρχο, φρόντισε να τον απολαύσουμε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε χθες στο σπίτι του καλού της φίλου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, και μαζί με τον πατέρα και γιο ερμήνευσαν το τραγούδι του Γιάννη Πάριου, «Τι θέλεις να κάνω».

Οι τρεις αυτές φωνές συνέθεσαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

«Ελπίζουμε να μας πάρει για δουλειά ο Γιώργος Κακοσαίος μετά την καραντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This