Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο: «Άνεργος θα ήταν αυτήν την περίοδο αν δεν πήγαινε στο Survivor» (video)

«Δεν πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor».

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί με την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Τριαντάφυλλο μετά την αποχώρησή τους από το J2US, με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να κατηγορεί τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό κι εκείνος ωστόσο να το διαψεύδει στέλνοντάς της εξώδικο.

Καλεσμένη βρέθηκε η επιχειρηματίας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την δικαστική διαμάχη της με τον παίκτη του φετινού Survivor, αποκαλύπτοντας ότι αποτελεί πλέον παρελθόν.

«Μιλήσαμε με τον Τριαντάφυλλο, μου έστειλε μήνυμα ότι δεν τα εννοούσε έτσι. Του είπα κι εγώ ας το κλείσουμε εδώ. Μου μίλησε γλυκά, τον συγχώρησα κι εγώ. Εκείνος μου είπε μετά να βγούμε σε κάποια εκπομπή μαζί ή να βγω δημόσια και να πω ότι τα βρήκαμε. Δεν χρειάζεται…

Τον πήρα τα Χριστούγεννα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, με πήρε κι εκείνος πίσω. Τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω αν πάει στο Survivor. Μάλλον ήταν στον δρόμο και δεν μου απάντησε. Του είπα καλή επιτυχία. Τον βλέπω ότι τα πάει πάρα πολύ ωραία, έχει γίνει ένα με την ομάδα και στα αγωνίσματα βελτιώνεται.»

Αναφορικά με το χρηματικό ποσό που έχει ακουστεί ότι παίρνει ο Τριαντάφυλλος από το reality επιβίωσης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε:

«Είπαν ότι οι παίκτες παίρνουν 6,500 την εβδομάδα, οπότε εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο, γιατί αυτή την περίοδο είναι κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης, άνεργος θα ήταν. Μη σου πω ότι έγινε όλο αυτό και για καλό. Δηλαδή, όλη αυτή η φασαρία βγήκε σε καλό, να πάει στο Survivor να πάρει 6,500 τη βδομάδα.»

Η ίδια επίσης σχολίασε και τις επιδόσεις στου στα αθλήματα.

«Τον βλέπω που δυναμώνει από μέρα σε μέρα, τα πάει πάρα πολύ καλά. Στην αρχή δεν μπορούσε να τρέξει, πήγαινε πάνω στο νερό περπατώντας σαν τον Ιησού, έκανε κάτι κολπάκια, κρέμεται από ένα σχοινί κουνάει και τα ποδαράκια, βάζει τις δικές του τεχνικές οι οποίες τον οδηγούν σε καλά αποτελέσματα, φέρνει πόντους στην ομάδα του. Εντάξει, μην τρελαθούμε, δεν πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Survivor»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This