Συνάντηση «κορυφής» μεταξύ Τάκη Ζαχαράτου και Ματίνας Παγώνη (video)

Όταν «η Ματίνα Παγώνη συνάντησε τη Ματίνα Παγώνη!»

Must Read

Συνάντηση κορυφής πραγματοποίησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, με τον Τάκη Ζαχαράτο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες την μιμήθηκε εξαιρετικά αποσπώντας θετικά σχόλια ακόμη κι από την ίδια την λοιμωξιολόγο.

Η κα. Παγώνη με το χιούμορ που την διακατέχει, είχε σχολιάσει πως δεν μιμήθηκε πολύ καλά την φωνή της και είχε δεσμευτεί να του κάνει μαθήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν «Η Ματίνα Παγώνη συναντά… τη Ματίνα Παγώνη!», όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στα βίντεο που ανάρτησε ο γνωστός καλλιτέχνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την κα. Παγώνη να του διορθώνει ακόμη και τις στιλιστικές του επιλογές, προκειμένου να την μιμηθεί σωστά.

Ο Τάκης Ζαχαράτος όμως δεν σταμάτησε εκεί! Με αυτήν την συνάντηση βρήκε την ευκαιρία να της πάρει συνέντευξη και να μάθει πόση ώρα της παίρνει να καλλωπιστεί, αλλά και ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This