Ελεονώρα Μελέτη: Παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ μέσω Instagram! (video)

Must Read

Για το πως μπορεί να μεταμορφωθεί μια γυναίκα κάνοντας μόνη της μακιγιάζ, χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού, έδειξε μέσα από ένα μικρό βίντεο η Ελεονώρα Μελέτη, γράφοντας τα εξής:

«Το έταξα κ νατο! Δυο ποστ πριν εξήγησα για ποιο λόγο ανεβάζω αυτό το βίντεο! Ήθελα να βάλω κ μουσική αλλα μέχρι να το μονταρω το app μου είχε κάψει τον εγκέφαλο, κ δεν άντεχα να βρω πως κουμπώνει κ η μουσική γι αυτό το βλέπετε χωρίς ήχο. Αλλά τι πειράζει. Σημασία έχει πως το μακιγιάζ μπορούμε να το κάνουμε μονες, ακόμα κ όσες από επιλογή δεν το εντάσσουμε στην καθημερινότητα μας! Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε απεριποίητες, λιγότερο «γυναίκες», αντρογυναικες , «τσολιάδες», «νταλίκες»( ναι! Μου τα έχουν πει κ γράψει κ αυτα) ουτε σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει! Κ μας ενδιαφέρει κ μας αφορά κ άποψη έχουμε κ μια χαρά βαφομαστε, όταν αν κ εφόσον το θελήσουμε!

Σίγουρα έχω κλέψει μυστικά από @panoskallitsis κ @thanosvogiatzis, αλλά για την ιστορία να σας πω πως από τα 17 μέχρι τα 24 είχα την πιο τέλεια συλλογή καλλυντικών κ βαφόμουνα σχεδόν σαν επαγγελματίας. Μετά, με τα χρονια συνειδητοποίησα πως η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό, πολυδιάστατο κ ταυτόχρονα … απλό. Κ αφεθηκα. Στην λιγότερο επιτηδευμένη εικόνα κ περισσότερο στον αέρα, την αύρα κ την ενέργεια τη δικιά μου, των ανθρώπων κ των πραγμάτων γύρω μου. Καλό απόγευμα».

Μάλιστα, πριν ανεβάσει το βιντεάκι είχε προετοιμάσει το κοινό της με την παρακάτω «βαμμένη» ανάρτηση:

Και μια ακόμα παλιότερη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This