Πέτρος Κωστόπουλος: H οικονομική καταστροφή, η κατάθλιψη, το ταξίδι στο Ντουμπάι και η σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου (video)

«Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω.»

Must Read

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, από το 1987 είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στις εκδόσεις, με το περιοδικό «ΚΛΙΚ», το οποίο γνώρισε τεράστια απήχηση και έγινε το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία ελληνικό περιοδικό. Το 1995, ίδρυσε την Imako Εκδοτική Α.Ε. λανσάροντας τα περιοδικά «Nitro» και «DownTown». Η εταιρεία εξέδιδε επίσης τα περιοδικά «Esquire», «InStyle», «OK!», «People», «MEN» και «DIVA». Ωστόσο το 2012 η εταιρία χρεωκόπησε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ για το περιβόητο ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι, με την φημολογούμενη σχέση του, Κατερίνα Λιόλιου.

Ο γνωστός εκδότης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην «πυρά» που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τον λόγο που προτίμησε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.

«Έκανα το “κουνέλι” 10 χρόνια για δυο βασικούς λόγους. Ο ένας ονομάζεται κατάθλιψη. Ο άλλος είναι ότι επειδή πίστευα πως θα βαρεθούν να λένε. Είδα ότι με αφορμή το Ντουμπάι έγινε ένα μαζικό πυροβολητό. Κατέβηκαν τα γερμανικά τανκς αλλά πάτησαν σε μία νάρκη».

Για τη μάχη του με την κατάθλιψη είπε:

«Ξέρεις πως είναι η κατάθλιψη. Ήμουν συνέχεια σε ένα κρεβάτι και κοιτούσα χαζοπαίχνιδα στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να δουλέψεις και είσαι φοβισμένος άνθρωπος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως ξεκίνησε η οικονομική του καταστροφή.

«Το παραμυθάκι ξεκίνησε από πολιτικούς κύκλους το 2012. Ήταν ένας αντισυστημικός πόλεμος που αποδείχθηκε υπερσυστημικός. Είμαι ο μοναδικός εκδότης που όταν φαλίρισα είχα απλήρωτους τους εργαζόμενους μόνο τον τελευταίο μήνα των δεδουλευμένων τους. Εμένα δεν με λυπήθηκε κανείς που μου χρωστούσαν 8 εκατομμύρια ευρώ. Αν τα είχα αυτά τα χρήματα θα είχαν πληρωθεί τα πάντα».

Και πρόσθεσε λέγοντας πως «όταν ξεκίνησα το 1990 να προβάλλω θέματα που αφορούσαν τους γκέι και τις μειονότητες έφαγα κράξιμο αναδρομικά γιατί άλλαξε αυτή η νοοτροπία. Έδωσα δύο σπίτια, τα λεφτά μου, λεηλάτησαν την εταιρεία μου πριν καν έρθει η διαδικασία πληρωμής».

«Η συκοφαντία έπαιξε πάνω μου τρομακτικό ρόλο. Ήταν πολιτική εξόντωσης. Ούτε δουλειά δεν μπορούσα να βρω. Μου σκότωσαν τη ζωή. Μετά το Ντουμπάι είπα “άι σιχτίρ”», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ωστόσο δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει και λάθη στη ζωή του.

«Λάθη έκανα δύο πολύ χοντρά . Πρώτον, να μην προσλάβεις πολύ κόσμο. Μέσα στο large το γενικό έφτασα να έχω 500 υπαλλήλους. Δεύτερον που ακούμπησα τα προσωπικά μου χρήματα για να σώσω το μαγαζί που καταρρέει».

Στη συνέχεια αποκάλυψε μία άγνωστη ιστορία από το Πολυτεχνείο αλλά και το πως έγινε η γνωριμία του με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ήμουν μέσα στο Πολυτεχνείο, την ώρα της εισβολής του τανκ. Ήμουν αυτός που μαζί με άλλους δέκα βγήκαμε έξω για να φέρουμε φάρμακα. Σπάγαμε και φαρμακεία. Γνώρισα τον Αντρέα Παπανδρέου. Πριν δεν ήμουν ΠΑΣΟΚ. Συγκινήθηκα με την προσωπικότητα του Ανδρέα. Δεν έπλενα τα χέρια μου μετά από χειραψία με τον Αντρέα. Οι εκδότες των lifestyle περιοδικών δεν πήραμε κρατική διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ δεν με ευνόησε και είμαι περήφανος γι΄ αυτό.»

Λόγω όλων αυτών των κακουχιών, ο γνωστός επιχειρηματίας παραδέχτηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής ότι παλιότερα σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω. Γνώρισα μία ψυχίατρο και μου είπε δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία γιατί ξέρεις τι έχεις. Μου είπε αν σκεφτείς να αυτοκτονήσεις, θα καταφέρεις κάτι πολύ βαρύ. Να κάνεις τα παιδιά σου πολύ δυστυχισμένα και να μισήσουν την κοινωνία. Δεν υπήρχε περίπτωση να τους το κάνω αυτό».

Μετά από την καταστροφή του πολλοί «υποτιθέμενοι» φίλοι του γύρισαν την πλάτη.

«Είχα ζάμπλουτους φίλους που εξαφανίστηκαν. Δεν έπαιρναν μετά ούτε τηλέφωνο. Κάποια στιγμή δεν με έπαιρνε κανένας τηλέφωνο».

Αναφορικά με την κατακραυγή του κόσμου λόγω του ταξιδιού που πραγματοποίησε στο Ντουμπάι, ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας πως «τα σύνορα είναι ανοιχτά για όποιον θέλει να ταξιδέψει. Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειά, έκανα 8 rapid tests μέχρι να επιστρέψω και μπήκα σε καραντίνα».

Τέλος αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να έχει σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου.

«Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο.»

Εξομολογήθηκε δε ότι δεν θα ήθελε ούτε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, ούτε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This