Survivor: H επιστροφή της Κάτιας στην Ελλάδα και ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να μπει στο παιχνίδι (video)

Must Read

Πολλοί πίστευαν πως η Κάτια Ταραμπάνκο θα ήταν νικήτρια του Survivor ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα και πλήθος δημοσιογράφων περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τις αποσπάσουν τις πρώτες της δηλώσεις.

«Είμαι ζωντανή, είμαι καλά και θα τα πούμε σύντομα όλα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για εκείνη από τον Περικλή Κονδυλάτο αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, απάντησε πως «δεν έχω δει τα επεισόδια ακόμη».

Τέλος, όταν την ρώτησαν αν είναι ο «θηλυκός Ντάνος» γέλασε και είπε: «Του μοιάζω;»

Μπορεί οι ομάδες να άλλαξαν για να μην υπάρχουν μονόπλευρες νίκες, παρόλα αυτά δεν έχουμε δει καμία μεγάλη ανατροπή, αφού οι παλιοί Διάσημοι, νυν κόκκινη ομάδα, εξακολουθούν να χάνουν επανειλημμένα.

Η παραγωγή του reality επιβίωσης σκέφτεται να προσθέσει στην εν λόγω ομάδα έναν παίκτη προκειμένου να την ενδυναμώσει. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Αρη, Νέρι Καστίγιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This