Θλίψη: Έφυγε από την ζωή ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Δημήτρης Ατζέμης!

Must Read

Έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Τρίτης, ο μουσικός και δεξιοτέχνης σε πολλά όργανα, Δημήτρης Ατζέμης.

Υπήρξε, εκτός των άλλων, δάσκαλος του μπουζουκιού και σταθερός συνεργάτης του Σταύρου Κουγιουμτζή, παίζοντας, επί σειρά ετών, μπουζούκι στην ορχήστρα του. Ήταν δάσκαλος στο 10ο δημοτικό σχολείο Συκεών Θεσσαλονίκης.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος έγραψε: «Ο Δημήτρης Ατζέμης μας άφησε σήμερα. Ένας από τους καλύτερους μουσικούς και δασκάλους της πόλης μας! Παράδειγμα ήθους, ευγένειας και καλοσύνης! Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος πενθεί. Αγαπημένε μας Δημήτρη καλό ταξίδι! Θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα θερμότερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Οι συνάδελφοί σου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This