Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση: «Γιατί τόση συγκάλυψη κύριε Πρωθυπουργέ;»

«Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω!»

Must Read

Καταπέλτης η Κλέλια Ρένεση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, μετά το σκάνδαλο καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποίησεις στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram «στήνει» στον τοίχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, κάνοντας λόγο για «συγκάλυψη». Με αυστηρό ύφος, η Κλέλια Ρένεση ζητά από τους αρμόδιους φορείς να λογοδοτήσουν για τα πρόσωπα που έχουν διορίσει, τάσσεται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα η οποία έστειλε επιστολή στην υπουργό και τον πρωθυπουργό και αφήνει αιχμές για «συμφέροντα» που μπορεί να κρύβονται πίσω από την εκκωφαντική σιωπή.

«Θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη»

«Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδωνη και ο Πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το ”δημόσιο συμφέρον” που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον , αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς – διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;;; Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα ”εγκαταστήσετε” και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση . Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό ”δημόσιο συμφέρον” κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα στην επιστολή της. Συμφωνώ κ προσθέτω: Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το ”δημόσιο συμφέρον” που επικαλεστήκατε τότε; Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This