«Βοηθός» σε αρρωστημένο σενάριο! Αποκάλυψη- σοκ από τον Χρήστο Πέρρο (video)

Ο ηθοποιός που ήταν παρών στον σοδομισμό του Νίκου Σ. «ψάρευε» ανηλίκους για τον ισχυρό θεατράνθρωπο

Must Read

Ως «βοηθό» τού μέχρι πρότινος ισχυρού θεατράνθρωπου στο… ψάρεμα νεαρών αγοριών, ενίοτε και ανηλίκων, προκειμένου να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του, εμφανίζει τώρα γνωστό ηθοποιό μια νέα καταγγελία.

Ο εν λόγω, ιδιαίτερα προβεβλημένος σε Ελλάδα και Κύπρο καλλιτέχνης, ο οποίος είναι απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου και έχει πάρει μέρος τα τελευταία χρόνια σε αρκετές παραστάσεις και σίριαλ, βρέθηκε αρχικά στο κάδρο της πολύκροτης υπόθεσης ως ακόμα ένα θύμα του διάσημου πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη. Στην πορεία κατηγορήθηκε και ο ίδιος για σεξουαλικό έγκλημα, με καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος του! Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο ίδιος δρούσε κάποιες φορές για λογαριασμό του θεατράνθρωπου, φέρνοντάς του στο… πιάτο άγουρη ανδρική σάρκα!

Το νέο αυτό στοιχείο έφερε στο φως η καταγγελία που έκανε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ένας νεαρός άνδρας, ο Χρήστος Πέρρος, ο οποίος είχε κάνει και παλιότερα δηλώσεις σχετικά με την παρενόχληση που είχε δεχτεί από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών. Την πρώτη φορά που μίλησε δεν είχε αποκαλύψει το πρόσωπό του στην κάμερα. Ωστόσο το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, καταθέτοντας την εμπειρία του με λεπτομέρειες.

Πρώτη επαφή στα 14

Οπως είπε, ο άνθρωπος αυτός τον προσέγγισε πρώτη φορά στα 14 του έξω από ένα σινεμά στην πλατεία Αμερικής. Τον αναγνώρισε κι έπιασαν φιλική κουβέντα. «Χωρίς καμία περιστροφή και ενδοιασμό, μου προτείνει να πάμε σπίτι του για ένα τσιγάρο και ένα ουίσκι. Αυτή ήταν η ατάκα. Οπου εγώ έχω “παγώσει”, γιατί με έχει αγγίξει και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Τελικά τον σπρώχνω και του λέω: “Δεν υπάρχει περίπτωση, είμαι 14 χρόνων. Εγώ πίνω κάθε μέρα γάλα πριν πάω σχολείο”. Με τη λέξη “γάλα” το βλέμμα του άστραψε. Εφυγε χωρίς να μου πει καληνύχτα» περιέγραψε ο 35χρονος σήμερα Χρήστος.

Οπως αναφέρεται στην καταγγελία που κατέθεσε ο ίδιος στο ΣΕΗ, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τέσσερις φορές στο παρελθόν από τον θεατράνθρωπο, οι ανήθικες προτάσεις του οποίου μεταφέρονταν ενίοτε μέσω του «βοηθού» του, επίσης γνωστού ηθοποιού, που σήμερα είναι κοντά στα 40 κι έχει σταθερή τηλεοπτική παρουσία εδώ και μία πενταετία. Καιρό μετά την πρώτη τους συνάντηση έξω από το σινεμά, συναντήθηκαν τυχαία στα γραφεία δραματικής σχολής της Αθήνας. Εκεί ο Χρήστος έλαβε, όπως ισχυρίζεται, ευθεία πρόσκληση σεξουαλικής συνεύρευσης, με αντάλλαγμα την εισαγωγή του στη σχολή χωρίς εξετάσεις. Ο ίδιος αρνήθηκε, αλλά ακολούθησε κι άλλη… κρούση, μέσω του ηθοποιού-βοηθού του σκηνοθέτη, η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του- αναφερόταν σε ερωτική συνεύρεση και των τριών!

Σημειώνεται ότι ο «βοηθός» φέρεται ότι εμπλέκεται σε ακόμα δύο υποθέσεις του σκανδάλου με θύματα άλλους νεαρούς άνδρες. Η πρώτη ήταν ο βιασμός με μεταλλική ράβδο που κατήγγειλε ο Νίκος Σ. στο σπίτι του γνωστού σκηνοθέτη, παρουσία του «βοηθού» του, και η δεύτερη, ο βιασμός που κατήγγειλε ο Δημήτρης Ανθης από τον ίδιο τον «βοηθό» σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο.

Μάλιστα, στην περίπτωση του Ανθη, ο «βοηθός» δέχτηκε ένα τηλεφώνημα μετά το σεξουαλικό έγκλημα και φέρεται ότι είπε τη φράση: «Ελα εδώ αμέσως, τον έχω κάτω…», ατάκα που έκανε το θύμα να μαζέψει όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει και να το βάλει στα πόδια, για να γλιτώσει τα χειρότερα, όπως είχε πει χαρακτηριστικά σε δημόσιες δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This