Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Ρένια Λουϊζίδου: «Υπήρχε ένα είδος ομερτά. Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι» (video)

Το δικό της σχόλιο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις δηλώσεις της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη έκανε η Ρένια Λουϊζίδου, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως στάθηκε τυχερή γιατί δεν έχει βιώσει ποτέ παρόμοιο περιστατικό.

«Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις δεν ξέρω. Μπορείς να πεις δεν ξέρω αλλά να πεις και παραιτούμαι» είπε η ηθοποιός.

Όπως είπε η Ρένια Λουϊζίδου, υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρζςι ελπίδα να αλλάξουν κάποια πράγματα και να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές περιβάλλον. «Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ανά δυο, ανά τρεις. Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις. Αυτό ήταν κακουργηματικό» τόνισε.

Τέλος, ξεκαθάρισε πως η ένταση και η έκταση που είχε λάβει το ζήτημα δεν είχε πέσει στην αντίληψη των ηθοποιών. «Δεν ήξερες ότι υπάρχουν 19 περιπτώσεις. Εμείς ήμασταν αμήχανοι. Υπήρχε ένα είδος ομερτά. Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι» κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ