Βασίλης Ζούλιας για Κούγια: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς» (video)

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως.»

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αποφάσισε να υπερασπιστεί το Δημήτρη Λιγνάδη και χαρακτήρισε τα θύματα του «ως επαγγελματίας ομοφυλόφιλους με αμοιβή», ενώ τους μάρτυρες ως «αναξιόπιστους».

Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος παρακολούθησε τα λεγόμενα του γνωστού ποινικολόγου στο Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δίνοντας τη δική του αιχμηρή απάντηση για όσα ειπώθηκαν.

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα; Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;».

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Βαλλιανάτος-Αύγουστος Κορτώ: Η απάντησή τους στις δηλώσεις του Κούγια για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This