Μπέσυ Μάλφα: «Είμαι πολύ ταραγμένη! Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω» (video)

«Εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία»

Must Read

Το θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι η οποιαδήποτε μορφή βίας αλλά και η σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου.

Η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν κλονίσει το χώρο του θεάματος.

Η γνωστή ηθοποιός ούσα ιδιαίτερα φορτισμένη ανέφερε πως «εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία. Είμαι πολύ ταραγμένη. Με επηρεάζει ως πολίτη, ως γυναίκα, ως άνθρωπο, ως ηθοποιό, ως μητέρα. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω» και πρόσθεσε λέγοντας πως «Υπήρχαν κάποιες φήμες αλλά δεν μπορούσες να το πιστέψεις. Έχω ακούσει πολλά για πολλούς ακόμα και για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω κάτι αν δεν μου το πουν πολλοί. Παρόλα αυτά ήμουν επιφυλακτική στις συνεργασίες με κάποιους ανθρώπους. Μετράει η ποσότητα σε αυτές τις περιπτώσεις»

Στην ερώτηση αν η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, απάντησε πώς «Η απάντηση είναι όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν είμαι έτοιμη να σου πω. Μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν. Θέλει τεράστια δύναμη» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με ανθρώπους που που έχουν κακοποιηθεί, στο πλαίσιο έρευνας για τους ρόλους του θύματος που έχει υποδυθεί λόγω της ιδιότητας της ως ηθοποιός, τονίζοντας ότι «αυτά όλα με έχουν χαράξει».

«Θέλει πάρα πολλή δύναμη να εκτεθείς και να εκθέσεις έναν άνθρωπο. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι ήρωες», είπε χαρακτηριστικά, ενώ «η συγγνώμη ενός ανθρώπου που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το καλό από το κακό δεν μετράει».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήριζε τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους», η ηθοποιός δήλωσε:

«Υπάρχει επαγγελματίας στρέιτ; Είναι όλα επάγγελμα στη ζωή; Αν έχει διαβάσει Κικέρωνα, η ρητορική πρέπει να στηρίζεται σε πολύ σημαντικά επιχειρήματα. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός ενός ανθρώπου υπάγεται στην ατομική του ελευθερία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This