Αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τη Βίκυ Καγιά σε γέφυρα επειδή νόμιζαν ότι θ’ αυτοκτονήσει (video)

Το μοντέλο κρατιόταν από την εξωτερική πλευρά της γέφυρας για τις ανάγκες φωτογράφισης

Must Read

Μια περιπέτεια της Βίκυς Καγιά με αστυνομικούς στη Βουδαπέστη αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας του οποίου η ανάρτηση για τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια κάνει τον γύρο του διαδικτύου, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τοποθετήθηκε για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη. Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στα θύματα κακοποιήσης, ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε με αυστηρό ύφος για τους ισχυρισμούς και τις δηλώσεις του ποινικολόγου.

Η Βίκυ στην κουπαστή

Περιγράφοντας ακραίες συμπεριφορές από παράγοντες στον χώρο της μόδας, σχεδιαστής μόδας παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είχε υποβάλλει την Βίκυ Καγιά σε ακραία φωτογράφιση, όταν της ζήτησε να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την εξωτερική πλευρά. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς πίστεψαν ότι η τότε νεαρή Βίκυ ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε»

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο. Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας» περιέγραψε ο κ. Ζούλιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This