To μήνυμα του Σπύρου Μπιμπίλα για την προφυλάκιση του Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μία σκευωρία του ΣΕΗ.

Must Read

Μετά από από 4 ώρες απολογίας, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία του βιασμού ανήλικων παιδιών κατά συρροή.

Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητα του και έτσι με βάση τα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μία σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης και της προφυλάκισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε τη δική του απάντηση γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα. 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στη δουλειά, ούτε στη ζωή. Μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια. Πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This