Χρανιώτης και Μοθωναίος νιώθουν δικαίωση για την προφυλάκιση του Λιγνάδη

«Κύριε Κούγια, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, υπάρχει τελικά Δικαιοσύνη».

Must Read

Δικαιωμένοι νιώθουν οι Έλληνες καλλιτέχνες μετά την απόφαση της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μετά από τέσσερις ώρες απολογίας δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά του και έτσι τα ξημερώματα της Παρασκευής ο γνωστός σκηνοθέτης ηθοποιός οδηγήθηκε στη φυλακή, με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή.

Δείτε επίσης: Σε ειδική πτέρυγα στις φυλακές Τρίπολης ο Λιγνάδης – Έξω φρενών ο Κούγιας προαναγγέλλει προσφυγές κατά πάντων.

Την ανείπωτη χαρά τους για το αίσθημα δικαιοσύνης που ένιωσαν, εξέφρασαν οι Έλληνες καλλιτέχνες μέσα από τα social media.

O Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος στηρίζει σθεναρά το ελληνικό και το κίνημα #metoo και το #είμαστεόλοιμαζί, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, εξαπέλυσε πυρά για το συνήγορο του κατηγορουμένου, Αλέξη Κούγια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «κύριε Κούγια, υπάρχει κάτι πιο δυνατό απ’ τα γαυγίσματα και το θράσος σας. Υπάρχει κάτι πιο διαφανές απ’ το μοχθηρό και άπληστο βλέμμα σας. Κύριε Κούγια, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, υπάρχει τελικά Δικαιοσύνη».

Παράλληλα ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε παιδική ηλικία, από συγγενικό του πρόσωπο, όντας ευαισθητοποιημένος για το συγκεκριμένο θέμα, τάχθηκε από την αρχή υπέρ των θυμάτων που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram, κάνει αναφορά για την απόδοση της δικαιοσύνης αλλά και στη μία από τις 10 εντολές που αναφέρεται στην ψευδομαρτυρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This