Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Ο Νίκος Στραβοπόδης για τις καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη: «Ήταν ερωτευμένος μαζί μου και ζήτησε να με φιλήσει» (video)

Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει αθώος - Τι ισχυρίστηκε στις Aρχές;

Σοκ είχαν προκαλέσει οι περιγραφές του Δημήτρη Ανθή αναφορικά με τον βιασμό που δέχτηκε από 38χρονο ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη και να βρισκόταν στο σπίτι του εν λόγω ηθοποιού-σκηνοθέτη, την ημέρα που κακοποιήθηκε ο Νίκος Σ.

Ο ηθοποιός Νίκος Στραβοπόδης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «8 Λέξεις» ύστερα από τις καταγγελίες του νεαρού σεφ, απολύθηκε από το γνωστό σίριαλ.

Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε στην αστυνομία, τις οποίες αποκάλυψε η εκπομπή T-Live, χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Άνθη, καθώς η ερωτική επαφή μεταξύ των δύο ενηλίκων έγινε με κοινή συναίνεση.

«Φτάσαμε σπίτι μου, κάτσαμε να χαλαρώσουμε και κάποια στιγμή ο εγκαλών μου ομολόγησε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ζήτησε να με φιλήσει. Εν συνεχεία πήγαμε στο υπνοδωμάτιο, βγάλαμε τα ρούχα μας και ξεκίνησε η κατ’ ουσίαν ερωτική πράξη. Είμασταν συνομίληκοι και οι δύο 20 ετών και προφανώς άπειροι. Κάναμε σεξ και μετά αισθανθήκαμε και οι δύο παντελώς αμήχανα. Του είπα ότι έχω μάθημα το πρωί και έπρεπε να ξυπνήσω και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να γυρίσει σπίτι του. Κατεβήκαμε μαζί γιατί η ώρα ήταν περασμένη, περιμέναμε ταξί αστειευόμασταν μεταξύ μας μέχρι να έρθει ταξί , είπαμε καληνύχτα και επέστρεψα στο σπίτι μου για να κοιμηθώ. Τα επόμενα βράδια που δούλευα στο μπαρ (αναφορά ονόματος μπαρ), ο εγκαλών ερχόταν στο μαγαζί μιλούσαμε λίγο αλλά γενικά εντός του μαγαζιού δεν επιτρεπόταν οικειότητα με τους πελάτες.

Δεν γνωρίζω πώς εξέλαβε ο εγκαλών αυτή μου τη στάση. Εγώ επαναλαμβάνω, σταμάτησα την εργασία μου στο εν λόγω μαγαζί τον Δεκέμβριο του 2004 επειδή δεν άντεχα τα ωράρια του Σαββατοκύριακου αφού το μαγαζί οργάνωνε πάντα θεματικά πάρτυ και οι σερβιτόροι διακοσμούσαμε από νωρίτερα, πέραν του ωραρίου τον χώρο όπως και στο κλείσιμο του μαγαζιού ξεστολίζαμε το μαγαζί με αποτέλεσμα να τελειώνουμε πολύ αργά και πέραν του ωραρίου. Συνεπώς αναζήτησα καλύτερο ωράριο εργασίας και βρήκα εργασία σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή (αναφορά ονόματος καταστήματος) και εργάστηκα μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Τον εγκαλούντα και τον αδερφό του τους έχω συναντήσει 2-4 φορές μέσα στα 17 χρόνια που έχουν περάσει και πάντα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δημήτρης Ανθής στη μήνυση που έκανε εις βάρος του ηθοποιού, η σεξουαλική κακοποίησή του τελέστηκε στο σπίτι του 38χρονου ηθοποιού στην περιοχή της Ομόνοιας. Ωστόσο ο Νίκος Στραβοπόδης υποστηρίζει ότι δεν έχει μείνει ποτέ σε εκείνη την περιοχή.

«Πέραν του ψεύδους για τη λειτουργία του μαγαζιού, εγώ το 2006 και συγκεκριμένα για 3 μήνες πριν από τη ψευδή ημερομηνία που έχει αναφέρει ο μηνυτής, κατοικούσα στην Αγία Παρασκευή. Με την περιοχή της Ομόνοιας δεν με συνδέει τίποτα, όπως και κανέναν από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον μου.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ