Όταν η Τέιλορ Σουίφτ κέρασε σπιτικά μπισκότα τις fans της!

Must Read

Η Τέιλορ Σουίφτ, εν αναμονή κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Lover» (στις 23 Αυγούστου), επιφύλασσε μια αναπάντεχη έκπληξη, σε ορισμένες από τις πιο φανατικές θαυμάστριές της: τις προσκάλεσε στο σπίτι της στο Λονδίνο, και τους έδωσε τη μοναδική ευκαιρία να είναι ακούσουν πρώτες απ’ όλους τα καινούργια της τραγούδια!

Οι υπερτυχερές fans της δημοφιλούς pop star, όχι μόνο απόλαυσαν τη μουσική της, αλλά είχαν την ευκαιρία να γευτούν σπιτικά μπισκότα, ρυζογκοφρέτες σε σχήμα καρδιάς και σοκολατένια κουφετάκια, κερασμένα από την ίδια την Σουίφτ.

Φυσικά, δεν έλειψαν οι δεκάδες φωτογραφίες σε… αυθόρμητες πόζες αγκαλιά με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, ενώ όλες τους πήραν ως ενθύμια τσάντες, μπλουζάκια και άλλα σουβενίρ με το logo του νέου της άλμπουμ.

Αναμενόμενα, οι ενθουσιώδες αναρτήσεις των θαυμαστριών της από την εμπειρία τους, έβαλαν «φωτιά» στο διαδίκτυο. «Το άλμπουμ είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!», έγραψε μία, με τα likes να πέφτουν βροχή. «Δεν ξεχάσω ποτέ αυτή τη νύχτα», έγραψε μια άλλη, ενώ όλες τους συμφώνησαν – φυσικά – ότι τα τραγούδια της είναι υπέροχα.

  • Δείτε τις αναρτήσεις τους:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This