Ποιος διάσημος ηθοποιός «χάρισε» στον Τομ Κρουζ τη Χρυσή Σφαίρα; (video)

Must Read

Η ταινία έσπασε ταμεία, ο πρωταγωνιστής της κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας, ενώ ήταν υποψήφιος και για το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού.

Κι όμως, ο Τομ Κρουζ, ο οποίος απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς για το ρόλο του στη συγκεκριμένη ταινία, θα πρέπει να ευχαριστεί έναν άλλο, πασίγνωστο σταρ, που απέρριψε τον ρόλο, όταν οι παραγωγοί απευθύνθηκαν πρώτα σε εκείνον.

Πρόκειται για τον Γούντι Χάρελσον και για την ταινία «Τζέρι Μαγκουάιρ», όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο τεύχος του Σεπτεμβρίου του Esquire.
«Μου έκαναν πρόταση για… ποια είναι η ταινία με την ατάκα «δείξε μου τα λεφτά»; Τζέρι Μαγκουάιρ; Λοιπόν, μου έκαναν πρόταση να παίξω τον (ατζέντη και κεντρικό ήρωα) Τζέρι Μαγκουάιρ», δήλωσε ο Χάρελσον.

Μια λάθος εκτίμησή του, όμως, τον έκανε να απορρίψει τον ρόλο που, τελικά, κατέληξε στον Τομ Κρουζ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

«Είπα στον Τζιμ (Τζέιμς Μπρουκς, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας), ότι σε κανέναν δεν καίγεται καρφί για έναν ατζέντη», αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός, παραδεχόμενος ότι υπέθεσε πως το κοινό αποκλείεται να ενδιαφερόταν για τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This