Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης, για να ομορφύνει και να τονωθεί η σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που είναι εύκολο να διορθωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή διάθεσή σας. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον και μην κολλάτε στα ίδια. Στοχεύστε σε ενέργειες που θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΛΕΩΝ: Εξηγήστε τις προθέσεις σας για κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, ώστε να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και κάντε τη ζωή σας πιο όμορφη και πιο ζωντανή. Θα έχετε αρκετή όρεξη για περιπέτεια και ίσως αποφασίσετε να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανεβάστε το κοινωνικό επίπεδό σας μέσα από επαγγελματικές επιτυχίες ή οικονομική ανέλιξη. Η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα και η προσωπικότητά σας θα σας κάνουν εύκολα αποδεκτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκομίσετε κέρδη και να ανακτήσετε τα χαμένα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τι συμβαίνει γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και διευθετήστε τα κληρονομικά σας. Είναι αναμενόμενο να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις, που όμως δεν θα οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This