Ευγενία Μανωλίδου: Δαμάζοντας τα κύματα του Αργοσαρωνικού! (video)

Must Read

Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν έχουν επιτρέψει, προς το παρόν, σε εκείνον και στην σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, να φύγουν από την Αθήνα.

Η Ευγενία, όμως, δεν είναι από εκείνες που κάθονται με… σταυρωμένα τα χέρια. Βρήκε εύκολα τη λύση για να χαρεί τον ήλιο και τη θάλασσα, η οποία ήταν να κατηφορίσει στη Βουλιαγμένη.

Κι επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μια ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα, αποφάσισε να κάνει… θαλάσσιο σκι!

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, τη βλέπουμε να στέκεται με ιδιαίτερη άνεση πάνω στη σανίδα, παρά τα μποφόρ, προσφέροντας ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα, τόσο σε όσους βρίσκονται πάνω στο σκάφος, όσο και στους χιλιάδες followers της, που είχαν την έμπνευση να πατήσουν play.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This