Παρασκευή, 9 Απρίλιος 2021

Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα» (video)

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει» είπε η ηθοποιός

Το δικό της σχόλιο για τον καταιγισμό καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσης στο χώρο του θεάτρου, έκανε η Εβελίνα Παπούλια

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως αν γνώριζε εξ’αρχής για τους θύτες, δεν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί τους, επισημαίνοντας πως πρέπει να είσαι «ανόητος» για να μην είσαι μαζί τους.

«Δεν μπορείς να ξέρεις… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, είναι λίγο περίεργο να μιλάω για τον άλλο λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ, για να μην είσαι. Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση… Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Είναι η δουλειά μου αυτή; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;».

Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε πως παρά το γεγονός ότι είναι ψύχραιμος άνθρωπος αν κάποιος έκανε κάτι στην κόρη της, «θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ