Γιάννης Λιγνάδης: «Ο Δημήτρης έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο» (video)

Κάνει λόγο για λαϊκό δικαστήριο!

Must Read

Σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο αδερφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Λιγνάδης, έχει ταχθεί στο πλευρό του στηρίζοντας τον σθεναρά.

Σε παλιότερες δηλώσεις του μάλιστα υποστήριξε ότι «κατασπαράζουν τον αδερφό του οι ανορθόλογοι».

Ο Γιάννης Λιγνάδης, προέβη σε νέες δηλώσεις μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση του γνωστού ηθοποιού- σκηνοθέτη, ο οποίος τις τελευταίες μέρες κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

«Δε γνωρίζω επακριβώς σε τι ψυχολογική κατάσταση είναι ο αδερφός μου. Από τη χροιά της φωνής του καταλαβαίνω ότι είναι εντάξει. Όσο εντάξει μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που έχει ισοπεδωθεί σε ηθικό και ψυχικό επίπεδο και έχει καταδικαστεί από το λαϊκό δικαστήριο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This