Τετάρτη 4/8/2021

Η Έρρικα Πρεζεράκου φωτογραφίζεται δείχνοντας το χέρι της μετά το ατύχημα

Ήταν μόλις πριν μερικούς μήνες, όταν η Έρρικα Πρεζεράκου παραλίγο να χάσει το χέρι της, μετά από ατύχημα στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η πρώην αθλήτρια στο άλματ επί κοντώ έπεσε από σκάφος και η προπέλα έκοψε μέρος του χεριού της με την Έρρικα τελικά να χάνει το ένα της δάχτυλο. Τελικά μετά από δύο χειρουργία, η ίδια δηλώνει αισιοδόξη και ευχαριστεί τον Θεό που δεν της συνέβη τίποτα χειρότερο. 

Δυσκολίες στην καθημερινότητά της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «ΟΚ!», η Έρρικα Πρεζεράκου είχε δηλώσει ότι κάνει φυσικοθεραπείες και ειδικές ασκήσεις ενώ θα υποβληθεί σε ακόμα δύο χειρουργεία: «Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό» δήλωσε.

Η πρώην αθλήτρια, σε ανάρτησή της στο Instagram φωτογραφίζεται με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, δείχνοντας την κατάσταση του χεριού της:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ