Τζούλι Μασίνο: Η εθνική δασκάλα φωνητικής είναι «magic» και το δείχνει

Το «Fame Story» του χθες και του... αύριο, το «λούνα παρκ» της υγείας της, τα δύο νέα single και η μετακόμιση λόγω... του ιού.

Must Read

Η Τζούλι Μασίνο έχει αγαπηθεί μέσα από την παρουσία της στο «Fame Story» ως η εθνική μας δασκάλα φωνητικής! Μιλώντας στην «Εspresso», εξομολογείται τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, αλλά και την καταξίωσή της μουσικά, τη στιγμή που η ομάδα του Φρανκ Σινάτρα γοητεύτηκε από το ταλέντο της.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Εξηγεί πώς αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας και μας μιλάει για την αγάπη που γνώρισε από τον κόσμο μέσα από το «Fame Story», αλλά και για τα προβλήματα υγείας που πέρασε, καταφέρνοντας με αισιοδοξία και χαμόγελο να στέκεται πάντα όρθια στα πόδια της.
Η ίδια, μάλιστα, δεν πτοήθηκε από το lockdown και τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε δύο υπέροχα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ, το «Magic» και το «Νοrmal».

Πώς βιώνετε την κατάσταση που περνάμε με την καραντίνα και τον κορωνοϊό;

Προσωπικά με επηρέασε οικονομικά, καθώς αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι όπου έμενα για τέσσερα χρόνια στη Γλυφάδα. Για τρεις μήνες με φιλοξενούσε μια καλή φίλη. Τώρα μένω σε ένα μικρό σπίτι μόνη μου, το οποίο νοίκιασα. Είναι σαν μια μάχη για εμένα, αλλά αισιοδοξώ και πάντα έχω στόχους στη ζωή μου.

Πώς είστε σήμερα στην υγεία σας; Όπως έχετε δηλώσει, είστε διαβητική και μάλιστα κινδύνεψε και η ζωή σας παλαιότερα πέφτοντας σε κώμα.

Για εμένα είναι σαν τη ρόδα στο λούνα παρκ. Άλλες φορές είμαι στα επάνω μου και άλλες στα κάτω μου. Δεν το βάζω, όμως, κάτω και συνεχίζω με χαμόγελο. Μια ζωή δίνω μάχη για την υγεία μου και έχω συμβιβαστεί με αυτό.

Γεννηθήκατε στην Αμερική, στο Μπρονξ συγκεκριμένα, και ζήσατε στη Φλόριντα. Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια;

Δεν είχα τα καλύτερα παιδικά χρόνια, καθώς υπήρχαν οικονομικές δυσκολίες, παρόλο που ήμασταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Θυμάμαι ότι άλλαξα σπίτια και σχολεία περίπου 12 φορές λόγω της δουλειάς του πατέρα μου. Θυμάμαι ότι δεν είχα πολλούς φίλους, γιατί από 12 χρόνων ασχολούμουν με τη μουσική, ήμουν κλεισμένη μέσα στο δωμάτιό μου και έφτιαχνα τα δικά μου τραγούδια.

H τραγουδίστρια παιδάκι μαζί με τον πατέρα της

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τη μουσική και το τραγούδι;

Ξεκίνησα πρώτα να τραγουδάω και μετά να μιλάω, από τριών χρόνων, και στην ηλικία των 12 άρχισα να γράφω τραγούδια! Θυμάμαι ότι σε νεαρή ηλικία συμμετείχα μαζί με την μπάντα μου στο Mini Woodstock με 30.000 θεατές. Ήταν μια πολύ δυνατή στιγμή για εμένα.

Στη μεγάλη σας καλλιτεχνική πορεία ποια συνεργασία σας ή στιγμή σας ξεχωρίζετε;

Θυμάμαι ότι ήρθε η ομάδα του Φρανκ Σινάτρα σε μαγαζί όπου τραγουδούσα και ήθελαν να με αναλάβουν καλλιτεχνικά, αλλά ο μάνατζέρ μου αρνήθηκε. Επίσης, σε ηλικία 16 ετών είχαν τη χαρά να έχω παραγωγό τον Τόμι Μοτόλα, ο οποίος ήταν σύζυγος και παραγωγός της Μαράια Κάρεϊ, και επίσης σε ηλικία 21 ετών δούλεψα μαζί με τον Fabian, ο οποίος ήταν ο αντικαταστάτης του Ελβις Πρίσλεϊ όταν μπήκε στον στρατό.

Και ενώ έχετε μια πετυχημένη πορεία στις ΗΠΑ, ήρθατε στην Ελλάδα. Πώς πήρατε αυτήν την απόφαση;

Πέρασα δυσκολίες με τη φωνή μου δουλεύοντας πολύ σκληρά, μέχρι που η φωνή μου δεν άντεξε και έπαθα αιμορραγία επάνω στην πίστα. Για έξι μήνες ήμουν σε αφωνία και τραγούδησα ξανά ύστερα από δύο χρόνια.

η τραγουδίστρια μαζί με τα αδέλφια της

Ξεκίνησα να τραγουδάω σε ένα ελληνικό μαγαζί στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη, καταφέρνοντας να κάνω μεγάλη επιτυχία, διασκευάζοντας ελληνικά τραγούδια. Ένα βράδυ έτυχε να έρθει στο μαγαζί ο Φίλιππος Νικολάου, με άκουσε, εντυπωσιάστηκε και μου έκανε πρόταση να έρθω στην Ελλάδα και έτσι πήρα την απόφαση να φύγω από την Αμερική.

Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια στη χώρα μας μέχρι να προσαρμοστείτε;

Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου, πάντα ένιωθα ότι μέσα μου είχα αίμα ελληνικό περισσότερο από αμερικάνικο. Ξεκίνησα να τραγουδάω στη Νεράιδα μαζί με την Αννα Βίσση, τον Φίλιππο Νικολάου και την Κατιάνα Μπαλανίκα. Από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες.

Το ευρύ κοινό σάς γνώρισε μέσα από το «Fame Story» του ΑΝΤ1. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία για εσάς;

Για εμένα το «Fame Story» ήταν κάτι υπέροχο! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που είχα την ευθύνη ως δασκάλα φωνητικής για νέα παιδιά. Στην αρχή τα παιδιά και το κοινό με έβλεπαν λίγο διστακτικά, γιατί δεν μιλούσα τόσο καλά ελληνικά, αλλά μετά με αγάπησαν και έλαβα μεγάλη χαρά από τους μαθητές και τον κόσμο. Έχω πάρει χρυσό δίσκο, έχω κάνει σημαντικές συνεργασίες, αλλά για εμένα το «Fame Story» ήταν ό,τι πιο σπουδαίο έχω βιώσει στην καριέρα μου.

Ύστερα από χρόνια βλέπουμε ξανά αντίστοιχο μουσικό ριάλιτι μέσα από τον Σκάι. Πώς κρίνετε το «House of Fame»;

Όλοι κάνουν σύγκριση ανάμεσα στο «Fame Story» και στο «House of Fame». Ακόμη είναι νωρίς να κρίνω το συγκεκριμένο μουσικό ριάλιτι. Μου έκανε εντύπωση ότι πολύς κόσμος στα social media ανέφερε το όνομά μου και ήθελε να με δει ξανά σε αντίστοιχο μουσικό ριάλιτι. Αυτό που γράφουν πολλοί και λένε αναφορικά με το «Fame Story 5», το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει, είναι ότι «δεν γίνεται “Fame Story” χωρίς την Τζούλι Μασίνο»! Θα χαιρόμουν πολύ να είμαι ξανά στο «Fame Story».

Σε ηλικία 14 ετών μαζί με την μπάντα της σε κρουαζιερόπλοιο

Για να αλλάξουμε κλίμα, πώς είναι σήμερα η Τζούλι Μασίνο στα προσωπικά της; Είναι δύσκολο να βρεθεί ένας μεγάλος έρωτας;

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος έρωτας στη ζωή μου. Όταν μια γυναίκα έχει δύναμη στη ζωή της, δεν περιμένει από κάποιον σύντροφο να της δώσει κάτι παραπάνω. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια στη ζωή μου, αλλά όσοι άνδρες υπήρξαν δεν μου έδωσαν αυτό το όνειρο. Ήθελα να γίνω η καλύτερη σύντροφος του κόσμου, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ανταπόκριση.

Έχασα τρία παιδιά ενώ ήμουν έγκυος λόγω των προβλημάτων υγείας που είχα, αλλά οι σύντροφοι που ήταν μαζί μου δεν με στήριξαν. Έχω ακόμη πολλή ενέργεια μέσα μου και νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου, γιατί τα μαθήματα που έχω πάρει από τη ζωή μου δεν έχουν γίνει πίκρα, αλλά σιγουριά για το τι θέλω και πώς πορεύομαι. Πλέον έχει χαθεί το φλερτ στη ζωή μας. Οι περισσότεροι άνδρες φλερτάρουν και νιώθουν ασφαλείς μέσα από το facebook και το Ιnstagram. Αυτό αποτελεί μια εικονική πραγματικότητα και εμένα με ενδιαφέρει η αληθινή ζωή!

Κλείνοντας, θέλω να αναφερθούμε σε δύο υπέροχες δουλειές σας. Στο νέο σας τραγούδι «Magic», το οποίο έχετε κυκλοφορήσει, αλλά και στο κομμάτι «Νοrmal» μαζί με τον Ανδρέα Λάμπρου.

Μέσα σε δύσκολες καταστάσεις που βίωσα μετακομίζοντας σε άλλο σπίτι μέσα στο lockdown, για εμένα το δώρο των Χριστουγέννων ήταν το τραγούδι μου «Magic». Πρόκειται για ένα RnB blues τραγούδι και ένα υπέροχο βιντεοκλίπ, που αγάπησα πολύ και ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου για αυτήν την υπέροχη δουλειά από τη Spark Records. Ο Ανδρέας Λάμπρου είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και φίλος, είναι η δεύτερη δουλειά που κάνουμε μαζί. Το «Normal» έχει κυκλοφορήσει με τη δισκογραφική 314 από τη Heaven Music. Eίναι ένα τραγούδι σε στιλ ροκ όπερα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο στο YouΤube.

Το νέο της τραγούδι normal μαζί με τον Aνδρέα Λάμπρου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This