Έλενα Τσαγκρινού: «Το El Diablo δεν είναι βλάσφημο, είναι καθαρά αλληγορικό κομμάτι»

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες με την επιλογή του κομματιού «El Diablo» από την Κύπρο για την Eurovision.

Έτσι, η Έλενα Τσαγκρινού θέλησε να δώσει την τελική απάντησή της στα σχόλια που ακούγονται για το τραγούδι της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι βλάσφημοΤο El Diablo απασχόλησε τόσο πολύ που έφτασε να γίνει θέμα στο CNN.

«Δεν στεναχωρήθηκα. Ένιωσα έκπληκτη, γιατί το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με τις εν λόγω αντιδράσεις, δεν είναι βλάσφημο. Είναι ένα καθαρά αλληγορικό κομμάτι, για την αιώνια μάχη μεταξύ του καλού και του κακού» σχολιάζει η Έλενα Τσαγκρινού.

Όπως είπε η τραγουδίστρια, το κομμάτι μιλά για μια κοπέλα που μπλέκεται σε μια τοξική σχέση και τελικά καταφέρνει να ελευθερωθεί από αυτήν, στέλνει μήνυμα δύναμης και το καλό στο τέλος νικάει.

Στο πλευρό της Τσαγκρινού και η Φουρέιρα

Την Έλενα Τσαγκρινού στηρίζει ανοιχτά η Ελένη Φουρέιρα, που είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού με το «Fuegο», τονίζοντας ότι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision.

«Η Έλενα είναι εκπληκτικό πλάσμα, το τραγούδι είναι ίσως από τα ωραιότερα τραγούδια που έχει στείλει η Κύπρος στην Eurovision. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα. Θεωρώ πως θα πάει πάρα πολύ καλά» είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This