«Λιώνει» από έρωτα η Στεφανία Λυμπερακάκη!

«Full in love» η Λυμπερακάκη με τον Ολλανδό αγαπημένο της

Must Read

Φουλ του έρωτα για την εκπρόσωπό μας στη φετινή Eurovision. Η 19χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη, που στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας παρουσίασε το τραγούδι «Last Dance», με το οποίο θα διαγωνιστεί, δεν ευτυχεί μόνο στα επαγγελματικά της.

Γεννημένη το 2002 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από Ελληνες γονείς και μεγαλωμένη εκεί, η Στεφανία θεωρείται γνωστή στη χώρα τόσο ως τραγουδίστρια όσο και ως ηθοποιός. Το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό της Γιανς, με τον οποίο συμπλήρωσαν φέτος δύο χρόνια σχέσης.

Ο Γιανς είναι επίσης τραγουδιστής στην Ολλανδία και συγκεκριμένα ανήκει στο συγκρότημα Fource. Οι δύο νέοι είναι πολύ ερωτευμένοι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις τρυφερές φωτογραφίες τους στα social media.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Στεφανία είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι ο σύντροφός της ζήλεψε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός την έκανε follow στο Instagram και της έστειλε μήνυμα για να τη συγχαρεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This