Βασιλική Τρουφάκου: «Ο Κυμπουρόπουλος δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός μετά την ψήφο του»

Ανάρτηση - καταπέλτης από την γνωστή ηθοποιό

Must Read

Η γνωστή ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου καταδικάζει την κίνηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου να υπερψηφίσει τροπολογία για απαγόρευση των αμβλώσεων.

Η ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα κοινωνικά θέματα και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την άποψή της, υπογραμμίζει το δικαίωμα των γυναικών στο σώμα τους και σχολίασε: «Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι».

Ολόκληρη η ανάρτησή της

«Ειμαι ηθοποιός, δεν ειμαι πολιτικός. Εχω ορίσει ως δουλειά μου να επεξεργάζομαι και να αποδέχομαι στη βαθύτερη μου στιβάδα ότι στον άνθρωπο περιέχονται όλα. Αυτος ειναι ο “όρκος” του ηθοποιού, νομίζω. Η συνεχής αποδοχή αυτού του συμβολαίου.

Ισως, ο κύριος Κυμπουροπουλος να μην μπορούσε να ψηφισει κατι που θα καταργουσε την υπαρξη του, κατι που θα εδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή. Ειμαι ηθοποιος και καταλαβαίνω πως -ίσως- αυτο που σε καταργει και σε καταλύει δεν μπορείς ποτέ να το δεις από τη σωστή πλευρά και πως μάλλον κάτι τέτοιο σε υπερβαίνει και δεν αντέχεται.

Δεν ειμαι, όμως, πολιτικός, ειμαι ηθοποιος και γυναίκα πολίτης και ξέρω πως μόνο εγω πρεπει να μπορώ να μιλαω για το σωμα μου και αυτο αποδεικνύεται ενας συνεχής αγώνας, ενα ανθρώπινο δικαίωμα υπό εσαει αμφισβήτηση, με φρικτές συνέπειες για την ψυχική και σωματική υγεια των γυναικών ανα τους αιωνες και ανα την υφήλιο.

Ειμαι ηθοποιος και καταλαβαινω την βαθύτατη προσωπική εμπλοκή ενός ανθρώπου που ο προγεννητικος έλεγχος πιθανως δεν θα του επετρεπε την είσοδο του στη ζωή.
Ειμαι, όμως, ηθοποιός, δεν ειμαι πολιτικός και οι δικές μου σκέψεις, η στάση και τα προσωπικά τραύματα δεν καθορίζουν ευθέως το μέλλον και την τύχη των συνανθρώπων μου και αυτο που εγώ πιστεύω και η προσωπικη μου ματια δεν θα αποκτήσει ποτέ εν δυναμει ολέθριες επιπτώσεις πάνω σε –κυριολεκτικα- αιματοβαμμενες, διεκδικήσεις αιώνων.

Αυτό δεν το κάνει η Τέχνη, αυτο το χρεώνεται η Πολιτική.

Ειμαι ηθοποιος, δεν ειμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουροπουλος, μετα την ψηφο του αυτη στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα επρεπε να είναι» έγραψε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This