Lenny Kravitz: Η προπόνηση και η διατροφή που τον διατηρεί σε άψογη φόρμα στα 56 του χρόνια!

Έχει «χτίσει» κοιλιακούς που θα ζήλευαν και άνδρες με τα μισά του χρόνια

Must Read

Πριν από μια μέρα, ο Lenny Kravitz ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει τους απίστευτους κοιλιακούς του. Κι επειδή αναρωτηθήκαμε πώς γίνεται να διατηρείται σε τέτοια άψογη φόρμα στα 56 του χρόνια, ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι η προπόνηση και η διατροφή που ακολουθεί!

Με τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, ο Lenny Kravitz άφησε άφωνους τους ακόλουθούς του, καθώς έδειξε σε όλους μας ότι στα 56 του χρόνια καταφέρνει να διατηρείται όχι μόνο σε άψογη φόρμα, αλλά ότι έχει «χτίσει» κοιλιακούς που θα ζήλευαν ακόμα και άνδρες με τα μισά του χρόνια.

Πώς τα έχει καταφέρει λοιπόν; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο κορυφαίο μυστικό στην προπόνηση και διατροφή του Lenny Kravitz, απλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι ο ίδιος προσέχει τη φυσική του κατάσταση εδώ και χρόνια. Με άλλα λόγια, δεν ξύπνησε ξαφνικά και είπε «σήμερα θέλω να αποκτήσω κοιλιακούς», αλλά ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής.

Ακολουθεί παρακάτω η διατροφική και προπονητική ρουτίνα του Kravitz, όπως την αποκάλυψε ο προπονητής του, Dodd Romero, στο περιοδικό «Men’s Health».

Ο Kravitz συνδυάζει ασκήσεις cardio (δύο φορές την ημέρα) με ασκήσεις με βάρη (μία φορά την ημέρα), ενώ προπονείται 5-6 φορές την εβδομάδα. Η προπόνηση του συνήθως ξεκινά με jumping jacks για 2 λεπτά και ακολουθούν 5 σετ ασκήσεων.

Μειώνει τις επαναλήψεις

Η διαφορά είναι ότι ο Kravitz ξεκινά το πρώτο σετ κάνοντας 50 επαναλήψεις για την κάθε άσκηση και μειώνει τις επαναλήψεις στα υπόλοιπα σετ. Για παράδειγμα, στο πρώτο σετ κάνει 50 επαναλήψεις για κάθε άσκηση και συνεχίζει με 35, 21, 14 και 10 στο τελευταίο σετ. Παράλληλα, ξεκουράζεται για περίπου 2 λεπτά μεταξύ κάθε άσκησης.

Το πρόγραμμά του:

  • Κάμψεις δικεφάλων (dumbbell curls): 50 x set 1, 35 x set 2, 21 x set 3, 14 x set 4 και 10 x set 5
  • Πιέσεις μπάρας σε πάγκο (dumbbell bench press): 50 x set 1, 35 x set 2, 21 x set 3, 14 x set 4 και 10 x set 5
  • Καθίσματα (squats): 77 x set 1, 50 x set 2, 35 x set 3, 21 x set 4 και 14 x set 5
  • Άρσεις ποδιών (hanging leg Rraises): 21 x 4 sets

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο mensarena.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This