Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Το χω αρκετά με το τραγούδι, είναι ένα κρυφό μου χάρισμα» (video)

Η απάντησή της στα λεγόμενα του πρώην συζύγου της σχετικά με το διαζύγιο!

Must Read

Υπήρχαν φήμες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε δεχτεί πρόταση από κάποια realities. H ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες, αποκαλύπτοντας ότι της είχε γίνει πρόταση από το Survivor αλλά και τη Φάρμα. Ωστόσο η ίδια τις απέρριψε, καθώς θεωρεί ότι το «J2US» είναι πιο κοντά σε εκείνη.

«Το χω αρκετά με το τραγούδι, είναι ένα κρυφό μου χάρισμα. Έχω βγάλει κι ένα κομμάτι στο παρελθόν. Παίζω και πιάνο και κιθάρα. Είμαι προετοιμασμένη για οποιαδήποτε πρόταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Μου αρέσει ο αέρας ο πιο χωριάτικος αλλά ήθελα κάτι άλλο» είπε συγκεκριμένα για τη «Φάρμα».

Όσον αφορά για το σάλο που είχε δημιουργηθεί, σχετικά με το διάλειμμα του γάμου της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δήλωσε: «Θέλαμε να είμαστε σίγουροι πριν το πούμε, ένα μήνα πριν είχε ξεκινήσει όλο αυτό και μετά βγήκε στη δημοσιότητα. Έχουμε ακούσει ακραία πράγματα ότι ήταν συμβόλαιο ο γάμος, ψεύτικος, στημένος. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπάρχουν διάφορα θέματα, δεν είναι μόνο τα παιδιά είναι και η διαφορά ηλικίας, η δουλειά μας είναι πολύ έντονη» είπε αναφορικά με τους λόγους που χώρισε.

Πριν λίγες ημέρες ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είχε δηλώσει πως το διάλειμμα μεταξύ εκείνου και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είναι πλέον μόνιμο και ότι ήδη έχουν συζητήσει για διαζύγιο.

«Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις μεταξύ μας και μέχρι να είναι σίγουρο δεν θέλω να πω κάτι» είπε απαντώντας σε αυτό και πρόσθεσε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ δεμένοι με τον Αριστομένη. Στο τέλος ίσως καταλήξουμε σε μια πολύ δυνατή φιλία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This