Τετάρτη 4/8/2021

Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν είναι μόνο οι 4-5 που ακούστηκαν, υπάρχουν κι άλλοι» (video)

Το δικό του σχόλιο για τις υποθέσεις κακοποιητικής συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάτρου, έκανε ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο τσουνάμι των καταγγελιών που βλέπουν το φως.

«Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα. Γνώριζα όπως πάρα πολλοί γνωρίζανε. Βέβαια, όχι, στο μέγεθος αυτό που ακούγεται ότι έχουν γίνει. Και λέω ακούγεται γιατί είναι κάτι το οποίο πρέπει αποκλειστικά να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» σημείωσε ο ηθοποιός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήξερε λεπτομέρειες, όμως ήξερε πολλά.

«Θέλω να πω ότι και αυτά που έχουν βγει είναι η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω υπάρχει ένα παγόβουνο, πραγματικά», σχολίασε.

Ο Χρήστος Πλαΐνης έκανε σαφές πως δεν αφορά όλο το θέατρο και όλους τους ηθοποιούς, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για τους τέσσερις, πέντε ανθρώπους που έχουν ακουστεί έως τώρα. «Δεν είναι οι τέσσερις, πέντε. Δεν είναι όλοι φυσικά, δεν είναι όμως και οι τέσσερις, πέντε» κατέληξε ο ηθοποιός.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ