Έλενα Τσαγκρινού: «Θέλω στην Eurovision να είμαι το νούμερο 1!»

Must Read

Στην συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο, έκανε αναφορά η Έλενα Τσαγκρινού, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να είναι το νούμερο 1! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για το παρεξηγημένο μήνυμα που μερικοί υποστηρίζουν πως έχει το κομμάτι με το οποίο θα διαγωνιστεί, για την επικοινωνία της με την Ελένη Φουρέιρα και με την Ελληνίδα εκπρόσωπο, Στεφανία Λυμπερακάκη αλλά και για το αν ο ο Mike θα είναι μαζί της στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

«Μόνο χαρά μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτό αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Δουλεύουμε πάρα πολύ. Είναι εξαντλητικές οι πρόβες αλλά θα κάνουμε μία υπερπαραγωγή, θεωρώ» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Σε ό,τι αφορά στον χαμό που προκάλεσε το περιεχόμενο του τραγουδιού είπε: «Συσχετίζεται λάθος. Δεν έχει να κάνει με σατανισμό. Έχει να κάνει με ένα καθαρά καλλιτεχνική προσέγγιση και έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις». Μάλιστα, σε ερώτηση που της έγινε για την θέση που ελπίζει να κατακτήσει, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε πως θέλει να είναι το νούμερο 1!

Η τραγουδίστρια έκανε αναφορά και στην Ελένη Φουρέιρα. «Χαίρεται που θα αντιπροσωπεύσω την Κύπρο μας και νομίζω ότι με πιστεύει πολύ και χαίρομαι γιατί την έχω πολύ ψηλά» είπε, συμπληρώνοντας πως έχει επαφές και με την εκπρόσωπο της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, για την οποία είναι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά στον φετινό διαγωνισμό.

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον Mike, τονίζοντας: «Αυτό που μου είπε ήταν να πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθει ότι μπορώ να τα καταφέρω. Με αφήνει να συγκεντρωθώ 100% εκεί. Με στηρίζει πάρα πολύ. Δεν θα έρθει γιατί θέλει να είμαι συγκεντρωμένη απόλυτα στον στόχο μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This