Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για καταγγελίες: «Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους» (video)

«Τα θεωρώ απάνθρωπα αυτά»

Must Read

Την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Λίτσα.com» όμως έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην οποία και πρωταγωνιστούσε μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Βλάχο.

Τα τελευταία τρία χρόνια περίπου όμως, ζει στην Αμερική όπου πήγε για μαθήματα υποκριτικής και πλέον εργάζεται. Συμμετείχε μάλιστα στην Αμερική σε σειρά του Netflix.

H γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα, καθώς η βάση της είναι στη χώρα μας, αλλά, όπως αποκάλυψε η ίδια, θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Αμερική για να διατηρήσει την πράσινη κάρτα της.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της βήματα εκεί δήλωσε ότι «στην Αμερική δε μπορείς να πας αν δεν έχεις μάνατζερ να σε στείλει. Τώρα λόγω covid τα περισσότερα γίνονται διαδικτυακά, ακόμα και οι ακροάσεις. Μου λείπουν οι άνθρωποι όταν είμαι στην Αμερική, και η σωστή η φέτα μου λείπει. Στο Homeland ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο, μια πολύ μικρή συμμετοχή. Το Ghosts of Monday, είναι ένα θρίλερ, είναι κάτι που δεν είχα ξανακάνει».

Καταγγελίες και ελληνικό #metoo

Όσον αφορά τον καταιγισμό των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει τον χώρο του θεάτρου, τάχθηκε υπέρ των θυμάτων.

«Γενικά αισθάνθηκα απόλυτο σεβασμό προς τα άτομα που μίλησαν, εγώ πέρασα πολύ δύσκολα με τις αποκαλύψεις και μερικές φορές την αντιμετώπιση. Ελπίζω πως όλο αυτό θα οδηγήσει σε μια κάθαρση. Ο χώρος μας είναι υπέροχος. Στην Αμερική, αυτό που βλέπω είναι ότι έχουν καθιερωθεί κανόνες για να προστατεύουν τα θύματα. Στη δουλειά μας κάποια πράγματα είναι λίγο υποκειμενικά, εμένα ας πούμε στη σχολή δε μου έμαθε κανείς πως είναι οι ακροάσεις.

Δεν μας λένε σε μια ακρόαση τι έχεις το περιθώριο να κάνεις και νομίζω οι άνθρωποι που θέλουν να εκμεταλλευτούν ξέρουν πως να σε κάνουν να πιστέψεις ότι αυτό είναι που πρέπει να κάνεις…Προσωπικά δε μου έχει συμβεί κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς δε μου έχει τύχει… Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ για εκείνους που κατηγορούν τα θύματα αντί να τα στηρίζουν δήλωσε:

«Αν δε ντρέπονται οι ίδιοι, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό τους. Τα θεωρώ απάνθρωπα αυτά. Δε μπορώ να διανοηθώ πως σε κάτι τέτοιο υπάρχει άνθρωπος που αντί να σκύψει πάνω από το πρόβλημα και να δει πως μπορεί να το λύσει, θα μπει στη διαδικασία να κρίνει τον άνθρωπο που καταγγέλλει τέτοιες πράξεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This