Μάιλι Σάιρους – Λίαμ Χέμσγουορθ: Διαζύγιο μετά από… 7 μήνες γάμου! (video)

Must Read

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ διάρκειας γάμου, όμως το θέμα είναι ότι η Μάιλι Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ αποφάσισαν να χωρίσουν, έχοντας παντρευτεί μόλις τον περασμένο… Δεκέμβριο!

Η «πολυτάραχη» δεκαετή σχέση της pop star με το rock attitude και του αδελφού του… «Thor», τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσω του ρόλου του στους «Αγώνες Πείνας», ουσιαστικά ξεκίνησε το 2009, όταν οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στο αισθηματικό δράμα «The Last Song».

Το 2012, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν, για να χωρίσουν, όμως, ενάμιση χρόνο μετά!

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους προχώρησαν σε άλλες σχέσεις, αλλά, προφανώς, ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν εντελώς ο ένας τον άλλον.

Έτσι, μετά από μια ανεπίσημη επανένωση το 2016, οι δυο τους ξεκίνησαν εκ νέου τις κοινές εμφανίσεις, για να φτάσουν, δύο χρόνια μετά, στην επισημοποίηση της σχέσης τους, με μια γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Επίσημη ανακοίνωση «ρίχνει φως» στην απόφασή τους να χωρίσουν

Πλέον, οι δυο τους είναι, ως φαίνεται, αποφασισμένοι να τραβήξουν ο καθένας το δικό του δρόμο στη ζωή.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση εκπροσώπου της Σάιρους, «ο Λίαμ και η Μάιλι συμφώνησαν να απομακρυνθούν αυτό το διάστημα… Αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, ενώ και οι δυο τους δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στους εαυτούς τους και τις καριέρες τους. Παραμένουν αφοσιωμένοι “γονείς” για όλα τα ζώα που έχουν. Παρακαλούμε σεβαστείτε τη διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους».

Η εν λόγω ανακοίνωση, μάλιστα, δικαιώνει τους… «αετομάτηδες» fans, που είχαν παρατηρήσει ότι, σε πρόσφατη φωτογραφία της pop star στο Instagram, δεν φαινόταν πουθενά το γαμήλιο δαχτυλίδι της…

https://www.instagram.com/p/BxLVicihhEj/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This