Μελίνα Μακρή: «Μετά την αποχώρησή μου από τους “Vegas”, έφαγα τα μούτρα μου» (video)

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας, για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον σύζυγό της.

Must Read

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή το 2015 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της σύζυγο, Φράνκι Λούβαρη.

Όπως κάθε παντρεμένο ζευγάρι στις ήμερες μας, έχει τις καλές και τις κακές στιγμές του. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αποκάλυψε ότι αποξενώθηκαν με τον σύζυγό της την περίοδο της καραντίνας, καθώς εκείνος δουλεύει καθημερινά ενώ εκείνη δεν μπορεί λόγω της κατάστασης.

«Η περίοδος Οκτώβρης – Δεκέμβρης ήταν πολύ dark. Πέρασα μεγάλη μοναξιά. Ο άνδρας μου δουλεύει κι εγώ σπίτι, πήρα πέντε κιλά. Έκανα συνεδρίες με την ψυχολόγο μου. Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε από εκεί που ήμασταν συνέχεια μαζί», 

Το 2009, μπήκε στο συγκρότημα «Vegas», ωστόσο η ίδια αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα.

«Έφυγα από τους Vegas σε ένα διάστημα που ήταν ουδέτερο. Δεν ήταν κάτι που τους ήρθε σοκ. Πέρασα από δύσκολες καταστάσεις φεύγοντας, δεν ήταν εύκολο, μπορώ να πω ότι έφαγα τα μούτρα μου», είπε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το συγκρότημα που έγινε ευρέως γνωστή.

Τον Ιανουάριο του 2019 συμμετέχει στο Show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar 5» ως διαγωνιζόμενη. Στην ερώτηση αν είχε πρόταση για να συμμετάσχει στο φετινό show,  απάντησε: «Δεν είχα πρόταση για το YFSF All Star, όμως, δεν το θεωρώ άδικο. Πιστεύω ότι έκαναν τις καταλληλότερες επιλογές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This