Φωτεινή Ντεμίρη: «Μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο! Έτρεμα σαν το ψάρι» (video)

«Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία»

Must Read

Η Φωτεινή Ντεμίρη πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να γίνει ηθοποιός σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ίδια μάλιστα έχει και την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος, ωστόσο την κέρδισε η αγάπη της για την υποκριτική.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές σειρές, έγινε όμως ευρύτερα γνωστή ως Κανέλλα στη σειρά «Το καφέ της Χαράς».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σωρεία καταγγελιών που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια και όχι στον χώρο του θεάτρου.

«Έχω βιώσει βία αλλά όχι στο θέατρο. Όταν ήμουν φοιτήτρια ήθελα να μαζέψω κάποια χρήματα για να πάω ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς να το ξέρουν οι δικοί μου, και ήθελα να βρω μια δουλειά για να συμπληρώσω το ποσό και να πάω στη Νέα Υόρκη.

Πήγα σε μια δουλειά και υποτίθεται θα ήμουν βοηθός γραμματέα κάποιου. Ο άνθρωπος αυτός μου την έπεσε πολύ άσχημα σε ένα χώρο απομονωμένο. Έτρεμα σαν το ψάρι. Αυτό έγινε την πρώτη φορά που τον είδα και υποτίθεται με προσέλαβε. Μείναμε όλη τη μέρα μαζί και αργά το απόγευμα αυτός μου την έπεσε. Εγώ φώναζα και του έλεγα ότι ξέρει η συγκάτοικός μου πού είμαι για να τον κάνω να φοβηθεί.

Ήταν μια οδυνηρή εμπειρία. Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο, ήμουν πολύ προστατευμένη στο σπίτι μου. Εννοείται ότι έφυγα από τη δουλειά. Το είπα στη συγκάτοικό μου και μετά δεν το ανέφερα ξανά γιατί με τάραζε», είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This