Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Κώστας Τσουρός: «Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του “μαμάκια”»

«Βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της στην αγκαλιά».

Εδώ και τρία χρόνια τον παρακολουθούμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Κώστα Τσούρο, ο οποίος ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία μέσα από τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εργάστηκε στη Δημόσια Τηλεόραση για περίπου δέκα χρόνια, έχοντας καλύψει οικονομικά και πολιτικά ρεπορτάζ. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του ομίλου ΑΝΤ1 κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων, όμως πολύ σύντομα κατέληξε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά συμμετέχοντας στην εκπομπή «Πρωινό». Παράλληλα συμμετείχε και στο χορευτικό show «Dancing with the Stars».

«Άρχισα να εργάζομαι στην ΕΡΤ ως φιλόλογος στις ειδήσεις. Εκεί έμαθα τη δουλειά και, όταν κάποια στιγμή προέκυψε μια ανάγκη, μου ζήτησε η διευθύντρια να κάνω μια τηλεφωνική συνέντευξη, επειδή δεν υπήρχε κάποιος άλλος ελεύθερος να την κάνει. Την έκανα, τους άρεσε, άρχισαν να μου ζητούν να κάνω θέματα κι έτσι έγινα δημοσιογράφος! Έμεινα στην ΕΡΤ για περίπου 10 χρόνια, μέχρι που έκλεισε, και στη συνέχεια δούλεψα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Εκεί πέρασα από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, συμμετέχοντας στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά. Ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας με τη Φαίη, μου έγινε πρόταση από τον ΑLΡΗΑ, όπου και εντάχθηκα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού» διηγήθηκε για την πορεία του μέχρι σήμερα στο περιοδικό «Τηλέραμα».

«Όσο εργαζόμουν στις ειδήσεις, κάλυψα όλα σχεδόν τα ρεπορτάζ, ξεκινώντας από το εκπαιδευτικό και το εκκλησιαστικό. Στη συνέχεια πέρασα στο οικονομικό και στο πολιτικό ρεπορτάζ, ενώ έχω καλύψει και τα σημαντικότερα γεγονότα του ελεύθερου ρεπορτάζ» είπε στη συνέχεια.

Έπειτα αναφέρθηκε στο θλιβερό ρεπορτάζ το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

«Ένα από τα ρεπορτάζ που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μου είναι όταν καιγόταν ολόκληρη η Ηλεία το 2007 και είχα πάει ως απεσταλμένος του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ για να καλύψω τις φωτιές. Εκεί δυστυχώς βρέθηκα δίπλα στη μητέρα που κάηκε με τα παιδιά της στην αγκαλιά, μια εικόνα που δεν μπορώ ποτέ και με τίποτα να βγάλω από το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του.

«Έχω υπερβολική αγάπη στη μητέρα μου, στα όρια του “μαμάκια”. Ο πατέρας μου έχει εξελιχθεί στον καλύτερο μου φίλο, ενώ λατρεύω την αδελφή μου, την Κική, με την οποία έχουμε περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Δύο από αυτές ήταν όταν μου χάρισε τις δύο υπέροχες ανιψούλες μου, τη Μαρία και την Ελπίδα. Όταν τις πήρα αγκαλιά στο μαιευτήριο, νομίζω ότι ήταν οι δύο πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου έως τώρα», είπε αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ