Τηλεοπτική «κόντρα» ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη: «Mου κάνεις προσωπική επίθεση» (video)

Αφορμή στάθηκε ένα παλιότερο ρεπορτάζ της εκπομπής, που ήθελε την μητέρα της Ανθής Σαλαγκούδη να στέλνει μηνύματα για να παραμείνει στο Survivor.

Must Read

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η μοναδική παίκτρια του Survivor η οποία είχε τις χαμηλότερες επιδόσεις στα αθλήματα. Ωστόσο η ίδια κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, για καιρό αλλά και να αναδειχθεί ως η αγαπημένη παίκτρια του κοινού.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε έκπληξη τόσο στους παίκτες του Survivor όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, με πολλούς να κάνουν λόγο ότι οι γονείς της έκαναν εκστρατεία υπέρ της προκειμένου να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

Η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία που αποκόμισε από το παιχνίδι.

Στην συνέχεια η κουβέντα οδηγήθηκε στην βοήθεια που εξέλαβε από την μητέρα της μέσω της θέσης της σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, με την Ανθή Σαλαγκούδη να υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, ξεκινώντας με αυτόν τον τρόπο μία τηλεοπτική λογομαχία με την Φαίη Σκορδά.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

Ανθή Σαλαγκούδη: Θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία, ούτε είναι οργανωμένη σε φιλανθρωπικά σωματεία. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη. Συνεισφέρει όποτε της το ζητάνε και όποτε μπορεί μέσα από την καρδιά της.

Φαίη Σκορδά: Αν εννοείς το ρεπορτάζ που είχαμε στην εκπομπή είναι λόγω κάποιων μηνυμάτων, που το γνωρίζει και η μαμά σου.

Ανθή Σαλαγκούδη: Απλά δεν κατάλαβα τη σύνδεση της μαμάς μου.

Φαίη Σκορδά: Υπήρχαν κάποια μηνύματα, που το ξέρει και η μαμά σου, που έλεγαν “ψηφίστε την κόρη μου”.

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν το ξέρει η μαμά μου, αν εννοείς ότι αυτή τα έστειλε. Δεν της τα έδειξαν ποτέ αυτά τα μηνύματα.

Φαίη Σκορδά: Δεν τα έστελνε η ίδια αλλά επειδή είναι γνωστή, μέλος σε οργανισμούς μεγάλους που έχουν πρόσωπα στη Θεσσαλονίκη…

Ανθή Σαλαγκούδη: Και; Η μαμά μου έβαλε κάποιους να τα στείλουν; Αυτό εννοείς;

Φαίη Σκορδά: Τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ήμουν μπροστά και σε ένα τηλεφώνημα της Πολυξένης μαζί με τη μητέρα σου και άκουγα παράλογα, ας μην μπούμε…

Ανθή Σαλαγκούδη: Όχι, να μπούμε! Υπονοείς ότι το γνώριζε;

Φαίη Σκορδά: Ήθελε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο, ναι! Το ρεπορτάζ ήταν αυτό. Ότι ζήτησε βοήθεια από άλλες κυρίες να σε βοηθήσουν.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η μαμά μου δεν θα το έκανε ποτέ. Έχουν ακουστεί διάφορα. Και πριν από λίγες ημέρες λέγατε ότι ο μπαμπάς έχει λίστες, ενώ έχει αποσυρθεί χρόνια.

Φαίη Σκορδά: Εγώ έλεγα ότι δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο… Εάν το παιδί μου πήγαινε στη μαμά μου, ως μαμά, αν είχα πέντε γνωστούς θα στήριζα το παιδί μου, δεν είναι κακό.

Ανθή Σαλαγκούδη: Επειδή δημιουργούνται εντυπώσεις θέλω να πω ότι η μαμά μου δεν είναι οργανωμένη με λίστες που μπορεί να υποκινήσει κάτι.

Φαίη Σκορδά: Ακούστηκε από ένα εκατομμύριο εκπομπές αυτό για τον μπαμπά σου, που εγώ το θεωρώ πιο σημαντικό. Άλλο η μαμά σε κάποιες φίλες της και άλλο στις λίστες. Μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, πήγες σε τόσες εκπομπές δεν μίλησες για τον μπαμπά σου για να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις αυτό εδώ τώρα; Θέλω να σου πω ότι και ο Τριαντάφυλλος το είπε. Επειδή με κοιτάς και μου το λες, μου κάνεις μια προσωπική επίθεση…

Ανθή Σαλαγκούδη: Δεν σου κάνω προσωπική επίθεση απλά για τον πατέρα μου το είπα και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

Με αφορμή αυτή την συνέντευξη το Twitter φαίνεται πως πήρε φωτιά με σχόλια για την τηλεοπτική κόντρα μεταξύ της παρουσιάστριας και της πρώην παίκτρια στο Survivor.

Μετά το τέλος της εκπομπής η Φαίη Σκορδά έκανε ένα Insta Story, όπου φαίνεται οι συνάδελφοί της να διασκεδάζουν πολύ με όσα αναγράφονται στο Twitter και την παρουσιάστρια να λέει χαρακτηριστικά:

«Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο twitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This