Ο Ορφέας Αυγουστίδης βιώνει μοναδικές στιγμές! Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς (video)

Ο γνωστός ηθοποιός και η σύντροφός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Must Read

Πριν μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό ότι η σύντροφος του ηθοποιού Ορφέα Αυγουστίδη, Γεωργία κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

Η μητέρα του γνωστού ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας στην εκπομπή «Φλερτ» είχε αποκαλύψει ότι επέστρεψε από την Αμερική για αυτόν ακριβώς το λόγο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα ο Ορφέας θα γίνει και πατέρας που σημαίνει ότι… μου λένε όλοι “Α θα γίνεις γιαγιά, τι ωραίο πράγμα, καμάρι”! Λέω ναι, χαίρομαι πάρα πολύ, χαίρομαι που ο γιος μου θα γίνει πατέρας.

Θα μπει σε αυτόν τον εκλεκτό κύκλο των ανθρώπων που θα υποφέρουν για όλη τους τη ζωή μέχρι να φύγουν. Υποφέρουν από αγάπη.

Η μάνα και ο πατέρας αγαπούν βαθιά. Αλλά ταυτόχρονα με απασχολεί που θα μεγαλώσει αυτό το παιδί, εγώ δεν μπορώ να είμαι σε όλη του τη ζωή δίπλα. Φεύγουν οι παλιότεροι, έρχονται οι νεότεροι…», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Η σύντροφος του αγαπημένου ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατάει πλέον στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This