Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Γιώργος Πατούλης για τον χωρισμό του με την Μαρίνα: «Υπήρχαν θέματα τα οποία είχαν είχαν συσσωρευτεί»

Όσα είπε ο περιφερειάρχης Αττικής για τον χωρισμό του με την Μαρίνα Πατούλη!

Σαν βόμβα έσκασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης η είδηση ότι ο Γιώργος Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα χωρίζουν, έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Ο περιφερειάρχης Αττικής προσπαθούσε να κρατήσει χαμηλό προφίλ για την δύσκολη αυτή η κατάσταση που βιώνει με τη σύζυγό του, για χάρη του παιδιού τους. Ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη ούσα συντετριμμένη, προσπαθούσε μέσω των media να επικοινωνήσει με το σύζυγό της, καθώς όπως ισχυριζόταν δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε εκείνη, παρά μόνο στον γιο τους Αλέξανδρο.

Ο Γιώργος Πατούλης όμως, μέσω της εφημερίδας «Τα Νέα» αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σύζυγό του αλλά και για την τωρινή κατάσταση της προσωπικής του ζωής.

«Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας», είπε χαρακτηριστικά για την σύζυγό του.

Στην ερώτηση αν ο θάνατος της μητέρας του σχετίζεται με το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη, ο ίδιος απάντησε: «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί. Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ήταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στο γάμο μου. Ίσως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω»

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του με τη Μαρίνα Πατούλη ο περιφερειάρχης Αττικής εκτιμά ότι η είδηση αυτή, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τα ΜΜΕ.

«Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημοσίου προσώπου προσφέρουν “κλειδαρότρυπα”. Πίσω από αυτά μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία», δήλωσε αναφορικά με τον γιο τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ