Snik: Τι απαντά για τις φήμες περί χωρισμού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)

Χωρίζουν τελικά η όχι;

Must Read

Τις τελευταίες ημέρες φημολογείται ότι υπάρχει κρίση στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με το Snik και ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up» ψάχνει ήδη σπίτι για να μείνει μόνη της.

Τις εν λόγω φήμες διέψευσε το μοντέλο μέσα από την εκπομπή της, ενώ ο γνωστός τράπερ μέσα από το Story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Επί τη ευκαιρία, μη μου πρήζετε τα… Δεν είμαι single».

Ο γνωστός τράπερ μάλιστα φαίνεται να δέχτηκε πολλά μηνύματα από τις θαυμάστριες του μετά την είδηση του χωρισμού του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μέσω ενός live που έκανε, τους δήλωσε ότι δεν υφίσταται ο χωρισμός. Επίσης σε ένα άλλο σημείο του live, εκμυστηρεύτηκε πώς θα επιθυμούσε να γίνει μπαμπάς και ότι Ηλιάνα θα είναι η κατάλληλη μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This