Survivor: Ο Σάκης και η Μαριαλένα παραδέχονται την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλον (video)

Η άνευ προηγουμένου ειρωνεία του Αλέξη Παππά!

Must Read

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor φαίνεται ότι ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν έρθει όλο και πιο κοντά, ενώ έντονες είναι οι φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού.

Παρόλο που η Μαριαλένα βρίσκεται σε καινούργια σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, είναι αρκετοί αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ότι ο Σάκης δήλωσε συμμετοχή στο γνωστό reality επιβίωσης με σκοπό να κερδίσει τον παλιό του έρωτα.

Μάλιστα, ο «χωρισμός» των δύο ομάδων στο Survivor, ήταν η αλλαγή που φάνηκε πολύ έντονα στους δύο παίκτες, αφού δεν βρίσκονται πλέον στην ίδια ομάδα, ωστόσο στην παραλία δεν χάνουν ευκαιρία είναι κοντά ο ένας με τον άλλον.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love It», ο Σάκης και Μαριαλένα κάθονται μαζί και συζητούν για την σχέση τους, ενώ ο Αλέξης Παππάς τους ειρωνεύεται.

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε» λέει αρχικά η Μαριαλένα, με τον Σάκη να συμπληρώνει: «Όταν ήρθα σίγουρα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν ήταν η Μαριαλένα».

«Μας έχει ζαλίσει η Μαριαλένα και ο Σάκης. Οι Κόκκινοι να είναι μια ενιαία δύναμη. Έλα Μαριαλενίτσα μου φύγε. Πάρε δρόμο» σχολιάζει ειρωνικά ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This