Βάσω Κολλιδά: «Το να μπεις σε μια διαδικασία για ένα ακόμη μωράκι είναι σαν να σε γυρίζει πίσω» (video)

«Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή με τον σύζυγό μου»!

Must Read

Τη Βάσω Κολλιδά τη γνωρίσαμε το 2006 μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, όπου αναδείχθηκε νικήτρια. Με εισιτήριο το συγκεκριμένο τίτλο, απέφυγε τις τολμηρές φωτογραφίσεις και προτίμησε τα μονοπάτια των editorial μόδας και της πασαρέλας.

Ωστόσο, το πρώην μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε ποια ήταν η πιο τολμηρή φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ.

«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και ήμουν 4-5 ώρες μέσα σε ένα καταρράκτη με πολύ κρύα νερά. Μου είχαν κάνει body painting σε όλο το σώμα μου, φορούσα φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης είχαν φύγει οι φακοί επαφής, είχα ξεβαφτεί και είχε κοκαλώσει όλο το σώμα μου. Με προτιμούσαν για αυτά. Με είχαν για κασκαντέρ», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον χώρο του μόντελινγκ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «η νέα γενιά έχει άλλο πάθος για τη δουλειά που τους βάζει στη διαδικασία να μιλούν και να απαντούν, παρά να παλεύουν για να αποκτήσουν πράγματα. Γεννιέσαι με το ταλέντο, αλλά πρέπει να το εξασκήσεις και να βγάλεις έναν χαρακτήρα και μια εικόνα που θα μπορεί να σταθεί πάνω σε μια σκηνή, μια πασαρέλα και οπουδήποτε. Μόνο σκληρή δουλειά χρειάζεται», ενώ για τους συμμετέχοντες των reality υποστήριξε ότι «τα παιδιά στα ριάλιτι μόδας και τραγουδιού μιλούν περισσότερο από το να εκμεταλλευτούν αυτό που τους δίνεται».

Όσον αφορά την οικογένεια της και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η Βάσω Κολλιδά δήλωσε: «Δεν θα επιδίωκα τρίτο παιδί. Έχουν μεγαλώσει και έχουν μπει σε μια διαδικασία που κάνουν πράγματα μαζί. Το να μπεις σε μια διαδικασία για ένα ακόμη μωράκι είναι σαν να σε γυρίζει πίσω. εγώ είμαι καλά όπως είμαι».

«Δεν είμαστε όπως είμαστε στην αρχή. Τώρα με τα παιδιά η αγάπη έχει περάσει σε πολύ διαφορετικό επίπεδο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, τον καταλαβαίνω πάρα πολύ, με βοηθάει, προσπαθούμε όσο μπορούμε να βρίσκουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Τώρα στέλνουμε λίγο τα μηνυματάκια μας ο ένας στον άλλον, έτσι λίγο να υπάρχει αυτό το φλερτ μεταξύ μας», είπε για το πως εξελίσσεται η σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This