Σάββατο 8/5/2021

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτός ο μήνας σίγουρα μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο σχέσεων και γνωριμιών. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί το άγχος σας σε ό,τι αφορά θέματα οικογένειας, καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο, αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αυξημένοι ρυθμοί καθημερινότητας που θα έχετε θα βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα που για καιρό ήσασταν αρνητικοί στο να τα αντιμετωπίσετε. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέσα από τους προβληματισμούς σας θα μάθετε να αναγνωρίζετε την επιθυμία σας να ξεπεράσετε τα εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της δικής σας αναποφασιστικότητας. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι.

ΛΕΩΝ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στον χρόνο. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και αρχίστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια σειρά από συγκυρίες και συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να νιώσετε πιο σημαντικοί. Ελέγξτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα νεύρα σας για να μην ξεσπάσουν εντάσεις και ρήξεις που θα καταστρέψουν τη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας. Να θυμάστε πως όλες οι δραστηριότητές σας θα χρειάζονται πυγμή και σθένος, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις οποιεσδήποτε πιέσεις και να μην τραβάτε τίποτα στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι τάσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν κατά καιρούς μπορεί να σας φέρουν σε κόντρα με ορισμένα οικεία σας άτομα. Εχει μεγάλη σημασία να ανανεώσετε τις επαφές σας και να βγείτε από την απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα στον τομέα των σχέσεων θα παραμείνει δύσκολη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά εκρηκτικός. Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση, γιατί θα κάνετε κακό στο δικό σας προφίλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναστατήστε με μέτρο απέναντι σε καθιερωμένες σχέσεις, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές, καθώς κρύβονται και εκπλήξεις. Ή που θα γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο ή που θα ξαναμπεί κάποιο παλιό στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ακόμη διερωτάστε αν το μέλλον ευνοεί τις προσπάθειές σας, τότε η απάντηση είναι μία και είναι καταφατική. Σπουδαίο ρόλο θα παίξει η σωστή διάκριση ανάμεσα στις πραγματικές δυνατότητες που έχετε και τις ουτοπίες.

ΙΧΘΥΣ: Οσο και να το αποφύγετε προκειμένου να χαρείτε όσο μπορείτε τις απολαύσεις και τις επιτυχίες σας, αυτό δεν θα είναι εφικτό. Κάντε το μια και καλή για να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε μπροστά, αποκολλημένοι απ’ ό,τι σας εμπόδιζε στο παρελθόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ