Απόστολος Καμιτσάκης: «Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε» (video)

«Έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω»

Must Read

Ο Απόστολος Καμιτσάκης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς» όπου υποδύεται τον παπά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του, είχε αναφερθεί στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη πριν μερικά χρόνια από σκηνοθέτη, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τα όσα του ζήτησε να κάνει στην οντισιόν όπου παρευρέθηκε.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος, μπόρεσε να αποφύγει εκείνη την κακιά στιγμή.

Γι’ αυτήν του την εμπειρία μίλησε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», καθώς είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και την κοινή γνώμη.

«Έχω βγει να μιλήσω γι’ αυτό από δική μου εμπειρία, αλλά δεν συγκρίνεται με την εμπειρία άλλων παιδιών. Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε, χωρίς λόγο. Μου είπε αν θέλεις αλλά το πήγαινε προς τα εκεί συνέχεια», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με βλέπεις πρώτη φορά, δεν γίνεται να μου το ζητάς σε μια ακρόαση. Ήμασταν οι δυο μας. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν 31. Λέω τι λέει τώρα αυτός; Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία. Έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω», είπε χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This