Σάντρα Βουτσά: «Πήρα τελεσίγραφο ότι οι πίνακες είναι δικοί της και δεν τους δίνει! Αυτό με εξόργισε»

«Περίμενε να φύγει ο πατέρας μου για να κάνει αυτό.»

Must Read

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην πρωτότοκη κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα και τη δεύτερη σύζυγό του Θεανώ Παπασπύρου.

Το μήλο της Έριδος αυτός αυτής της διαμάχης είναι οι πίνακες που είχε συλλέξει ο αλήστου μνήμης ηθοποιός.

Η Σάντρα Βουτσά ισχυρίζεται πως η επιθυμία του πατέρα της ήταν να μοιραστούν τα έργα τέχνης στα τρία του παιδιά, ωστόσο η πρώην σύζυγος του φαίνεται να μην σέβεται την επιθυμία του μεγάλου ηθοποιού και να τους κρατάει για εκείνη.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το επίμαχο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Συμβαίνει κάτι δύσκολο και λάθος διότι εγώ ξέρω ότι τις επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή τις σέβεσαι. Αναγκάστηκα να μιλήσω. Γράφτηκε ότι έχουμε κληρονομήσει αμύθητη περιουσία. Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες και ήταν μια επένδυση που έκανε για τις τρεις του κόρες. Αυτούς τους πίνακες τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του να τους φυλάξει εκείνη σε έναν αποθηκευτικό χώρο γιατί ήταν πάρα πολλοί. Όταν ζούσαν μαζί κοντεύαν να βάλουν πίνακες και στα ταβάνια. Είναι πάνω από 70.

Ήταν μια συζήτηση που γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου που μου έλεγε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα μοιραστούν οι πίνακες στις τρεις μας με κλήρωση. Και μάλιστα ήταν μια κουβέντα που έκανε στις αρχές του 2019, συμπτωματικά υπήρχαν και δύο άνθρωποι μπροστά που ήταν μάρτυρες.

«Περίμενε να φύγει ο πατέρας μου για να κάνει αυτό»

Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι, πήρα ένα τελεσίγραφο: “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτήν την απόφαση. Γιατί δεν έλυνε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Άρα περίμενε να φύγει ο πατέρας μου για να κάνει αυτό. Ο πατέρας μου δεν πίστευε στις διαθήκες διότι είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης και θεωρούσε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του.

Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη και ο πατέρας μου δεν το περίμενε γιατί αν το περίμενε θα είχε κάνει διαθήκη. Γιατί ήταν πολύ δίκαιος, με κότσια, ό,τι ήθελε να γίνει το έλεγε μπροστά σου. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This