Απάντηση της Σάντρας στην Παπασπύρου για τον «θησαυρό» του μακαρίτη: «Αν θέλει να βγω να μιλήσω, ευχαρίστως»

«Να φέρει χαρτί ότι εκείνος της άφησε τους πίνακες» λέει στην «Espresso» η πρωτότοκη κόρη του.

Must Read

Στα όριά τους φαίνεται πως φτάνουν σταδιακά οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου.

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Όλα άρχισαν όταν η πρώτη έκανε γνωστό πως η δεύτερη έχει στην κατοχή της μια σειρά από πίνακες μεγάλης αξίας, τους οποίους είχε συλλέξει ο αείμνηστος ηθοποιός με σκοπό να τους μοιράσει μια μέρα στις τρεις κόρες του, τη Σάντρα, που απέκτησε με την Ερρικα Μπρόγιερ, και τις Νικολέτα και Θεοδώρα, καρπούς του γάμου του με τη Θεανώ Παπασπύρου.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η Σάντρα στην «Espresso» πριν από λίγες ημέρες, η Θεανώ αρνείται να παραδώσει τους πίνακες μετά τον θάνατο του Βουτσά, υποστηρίζοντας πως ανήκουν σε εκείνη. Μάλιστα, η ίδια δεν είχε απαντήσει αρχικά δημοσίως στα λεγόμενα της Σάντρας, κάτι που επέλεξε να κάνει χθες βλέποντας την πρωτότοκη κόρη του Βουτσά να μιλάει για την υπόθεση στο «Πρωινό». Συγκεκριμένα έστειλε μια λακωνική δήλωση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που διάβασε on air η Φαίη Σκορδά και έλεγε τα εξής: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η «Espresso» επικοινώνησε εκ νέου με τη Σάντρα Βουτσά προκειμένου να μας κάνει το δικό της σχόλιο. «Πρώτα απ’ όλα από πού ξέρει η κυρία Παπασπύρου ότι έχω κάνει αποποίηση; Έψαξε τα προσωπικά μου δεδομένα και τα βγάζει στη φόρα; Αν η κυρία Παπασπύρου θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα, ευχαρίστως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω!» μας είπε εμφανώς ενοχλημένη και συνέχισε: «Όσον αφορά το θέμα με τους πίνακες, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την περιουσία. Είναι ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του μετά τον θάνατό του, δεν έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία. Αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, έχει κάποιο χαρτί στα χέρια της η κυρία Παπασπύρου που λέει ότι ο Κώστας Βουτσάς τής έχει αφήσει τους πίνακες; Ας μας το φέρει, αν το έχει! Η κυρία Παπασπύρου απλώς ανέλαβε να φυλάξει το δώρο του πατέρα μας επειδή εκείνος της είχε εμπιστοσύνη ότι θα έκανε αυτό που πρέπει όταν θα ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς. Από πού κι ως πού η πρώην-πρώην σύζυγος -γιατί ο πατέρας μου έκανε άλλους δύο γάμους μετά, άρα είναι διπλά πρώην!- κανονίζει και αποφασίζει για το δώρο που ήθελε να μας κάνει οι πατέρας μας; Με ποιο δικαίωμα η πρώην-πρώην σύζυγος κρατάει το δώρο του πατέρα μας; Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί την επιθυμία του πέρα από τα τυπικά».

Σχολιάζοντας κατόπιν το κομμάτι της δήλωσής της πως ήταν κοντά στον Κώστα Βουτσά ως το τέλος της ζωής του, η Σάντρα εξέφρασε ανοιχτά τις αντιρρήσεις της. «Η κυρία Παπασπύρου δεν ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά μέχρι το τέλος, διότι είχαν χωρίσει πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 εκείνος ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού» μας είπε. «Δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με τη Θεανώ Παπασπύρου, είχαν τις σχέσεις που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που έχει μαζί παιδιά και μάλιστα μεγάλα. Ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια είχαν πολύ αραιές και τυπικές σχέσεις» πρόσθεσε. «Ο πατέρας μου, τα τελευταία χρόνια, είχε περάσει μια δύσκολη κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης, όπως όλοι οι Έλληνες. Διότι, όπως ξέρουμε όλοι, η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι στάνταρ κι αυτό συμβαίνει σε όλους, κομπάρσους και πρωταγωνιστές. Όλοι πρέπει να ψάχνουν για δουλειά δυο φορές τον χρόνο κι αυτό ίσχυε και για τον πατέρα μου. Δεν είδα την κυρία Παπασπύρου όλα αυτά τα χρόνια να τον είχε βοηθήσει σε κάτι. Επειδή οι αδελφές μου ήταν στο εξωτερικό, εγώ ήμουν αυτή που έτρεχα και έβρισκα επαγγελματικές λύσεις για τον πατέρα μου. Η κυρία Παπασπύρου δεν ασχολήθηκε ποτέ να τον βοηθήσει πουθενά» κατέληξε η Σάντρα Βουτσά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This