Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα λείψει η εισβολή από τρίτα πρόσωπα στη ζωή σας. Θα ήταν πιο σωστό να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική ζωή και την κάλυψη των πρακτικών αναγκών σας. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε. Πρέπει να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, προτού αρχίσετε να αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί στη συνέχεια μεγάλη αντοχή σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και καταχρήσεις, που δεν θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα που θα διανύσετε προκειμένου να αναγεννηθείτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάξτε το στιλ και την εμφάνισή σας, τολμώντας κάτι πιο μοντέρνο, χωρίς ωστόσο να κάνετε υπερβολές. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα συναισθήματά σας και η φυσική κατάστασή σας θα είναι καλή, παρότι δεν θα λείψουν ούτε το άγχος ούτε η κατανάλωση δυνάμεων. Κάποιοι λόγοι θα διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία όσον αφορά το στιλ και την αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέξτε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όρια. Να είστε ευέλικτοι στους ρόλους που θα σας ζητήσουν να παίξετε οι συνεργάτες σας, ώστε να μην μπερδευτείτε με καταστάσεις. Η σωστή παρακολούθηση των υποθέσεών σας, μαζί με την καλή τύχη, θα σας προστατεύσει από οικονομικές αναποδιές. Θα κληθείτε μέσα από περιστασιακές δυσκολίες να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και να κερδίσετε. Αναζητήστε συμμάχους και εκφράστε την άποψή σας για τις επαγγελματικές ιδέες που έχουν οι συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας, μαζί με τη λογική. Βέβαια, η επιφυλακτικότητα και η ευελιξία σε αυτά που λέτε θα σας βοηθήσουν σημαντικά, ώστε να μην καταστρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, φροντίστε αυτά να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο το κάνετε και δεν θα θεωρήσουν ότι το πράττετε για το δικό σας συμφέρον.

ΛΕΩΝ: Χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία, ανακαλύπτετε ξαφνικά ότι δεν έχετε να πείτε τίποτε με τον σύντροφό σας και θεωρείτε πως δεν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας ούτε συμμερίζεται τις ανησυχίες σας. Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το χθες ή απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης. Μη χαλάτε την ψυχολογική διάθεση του συντρόφου σας προβάλλοντας αφορμές που δεν ευσταθούν, γιατί, εκτός του ότι εξαντλείτε την υπομονή του, τον πληγώνετε και τον αναγκάζετε να επανεξετάσει τη σχέση σας. Πιστέψτε στο ένστικτό σας, που σας… φωνάζει πως αυτή η σχέση έχει ακόμα πολύ δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κατηγορείτε το ταίρι σας για τα ελαττώματά του, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σας. Προκειμένου να το κρίνετε, θα πρέπει να δεχτείτε και τα δικά του σχόλια. Εξάλλου, τα προβλήματα ανάμεσά σας δημιουργούνται εξαιτίας της αστάθειάς σας σε όσα λέτε. Εάν κάποιες στιγμές ο σύντροφός σας δεν έχει διάθεση για παιχνίδια ούτε μπορεί να ακολουθήσει το σκεπτικό σας, δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απλώς τον απασχολούν θέματα καθημερινότητας και εργασίας, οπότε μη βιαστείτε να χάσετε το ενδιαφέρον σας και να αναζητήσετε καινούργιους ερωτικούς δρόμους.

ΖΥΓΟΣ: Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας, για να καλύψετε τις περισσότερες από τις ανάγκες σας. Εχετε αδυναμία στο χρήμα, όμως έχετε παράλληλα και τύχη, που δεν σας λείπει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Παρότι δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις, οι οποίες θα πλήξουν τον προϋπολογισμό σας, θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους ώστε να εξοικονομήσετε έσοδα για το μέλλον, αλλά και να απαλλαγείτε από χρόνια χρέη. Αποβάλετε τάσεις επιθετικότητας και αφήστε τα… δράματα για το θέατρο. Περιορίστε υπερβολές και ανασφάλειες, ώστε να μειωθούν σημαντικά αντιπαλότητες, αντιπαραθέσεις και κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αιτίες για τις οποίες μαλώνετε με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι ανύπαρκτες, αλλά έχετε έναν μοναδικό τρόπο για να τις προβάλλετε και να γίνεστε πειστικοί ότι υπάρχουν και είναι έντονες. Αυτή η συμπεριφορά προκαλεί ένταση στο ταίρι σας, που το κάνει να αμφιβάλλει για πολλά, ενώ κλονίζει τα πιστεύω του. Κάντε μια συζήτηση σοβαρή μαζί του, ώστε να του τραβήξετε την προσοχή, και ολοκληρώστε τη. Μην εξαφανιστείτε αφήνοντάς τη στη μέση. Είναι έτοιμος να σας δείξει την τρυφερότητά του και να σας τη χαρίσει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εννοείται πως μπορείτε να αποφύγετε έναν χωρισμό που δεν θέλετε να συμβεί, αρκεί να χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις και να μην παίξετε ούτε στο ελάχιστο με τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αφήστε του χώρο και κεντρίστε το ενδιαφέρον του. Επιβεβαιώστε για άλλη μία φορά την αγάπη σας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον που θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Συνδυάστε την εξυπνάδα με το χιούμορ σας, για να μην κάνετε βαρύ το κλίμα. Αφήστε το παρελθόν να πάει εκεί όπου ανήκει, ώστε να μη γίνετε δυστυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναγνωρίστε στο ταίρι σας τις προσπάθειες που έχει κάνει για να φανεί αντάξιός σας και επιβραβεύστε το. Σεβαστείτε τους δικούς του καθημερινούς ρυθμούς και φανείτε διακριτικοί όταν δεν περνάει από το χέρι του να αλλάξει το πρόγραμμά του. Από εσάς εξαρτάται αν θα διαμορφωθεί ένα περιβάλλον ήρεμο και αρμονικό. Αποφύγετε να αντιδράσετε στην κριτική που θα σας κάνει, γιατί αυτή την περίοδο επιβάλλεται να δείξετε σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό του. Εντυπωσιάστε τον σύντροφό σας με απρόσμενους τρόπους και αφήστε στην άκρη ζήλιες, που χαλούν το όμορφο κλίμα της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατώντας τη διάθεσή σας σε καλά επίπεδα, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και αυτά που φαντάζουν δύσκολα. Η ανάγκη που έχετε να σας καταλάβουν και να επικοινωνήσετε με τα άτομα του εργασιακού χώρου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε μια επαγγελματική σχέση που έχει υποστεί φθορά, αλλά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο από παρεξηγήσεις, κάνοντας τους συνεργάτες σας καλοπροαίρετους και πιο ευγενικούς μαζί σας. Εάν αντιληφθείτε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στον οικογενειακό τομέα όσον αφορά κοινά σχέδια, κάντε προσπάθεια ώστε να υπάρξει συμπόρευση.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιστρατεύστε την υπομονή, την πειθώ και τα επιχειρήματα, μαζί με τη γοητεία σας, για να τους πείσετε. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα διατυπώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε να μη προκληθεί δυσαρέσκεια από καμία πλευρά, καθώς συζητήσεις, συγκρίσεις και λόγια με πικρά σχόλια δεν θα λείψουν. Φροντίστε να μείνετε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στην επιφάνεια. Επωφεληθείτε από τα θετικά στοιχεία που θα υπάρξουν, προκειμένου να βελτιώσετε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, γιατί είναι σε ευάλωτη φάση και χρειάζεται τη συμπαράστασή σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This