Έξαλλη η Βανέσα Αδαμοπούλου για το κωρονοπάρτι στην Κυψέλη: «Είστε κακομαθημένοι και απελπιστικά “λίγοι’”»

«Θυμώνω με όλους εδαύτους τους ανόητους, εξωφρενικά παρτάκηδες, που αποφάσισαν να παρτάρουν ξεδιάντροπα,»

Must Read

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού και κυρίως το lockdown φαίνεται πως έφτασε ορισμένους από τους πολίτες στα όριά τους.

Τα άτομα της νεαρής ηλικίας που θέλουν διακαώς να βγουν από τα σπίτια τους, πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στην Κυψέλη ένα κωρονοπάρτι, το οποίο υπό τους ήχους του dj, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν απαυδήσει βλέποντας τόσο κόσμο να μην κρατάει κανένα μέτρο ασφαλείας, αλλά και με τα δεκάδες σκουπίδια που άφησαν στους δρόμους.

Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε τη Βανέσα Αδαμοπούλου, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση-φωτιά, ρίχνοντας τα βέλη της σε όσους παρευρέθηκαν στο εν λόγω πάρτι, κάνοντας λόγο ότι φέρθηκαν απερίσκεπτα, βάζοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

«Κάθε πανδημία στην ιστορία τελειώνει είτε ιατρικά ή κοινωνικά, διάβασα κάπου, και τούτο ομολογώ το παίδεψα για αρκετές μέρες στο μυαλό μου. Με άλλα λόγια, ή η ιατρική θα σπάσει τον ζοφερό κύκλο μιας πανδημίας με ένα θαυματουργό χάπι ή ένα κραταιό εμβόλιο, είτε οι άνθρωποι θα μάθουνε να ζουν μαζί της, ενίοτε θα την αψηφούν, θα την προσαρμόσουν στην καθημερινότητά τους, θα σιχτιρίσουν, θα πορευτούν, αναπόφευκτα, μαζί της.

Στη δική μας περίπτωση, οδεύουμε παραδόξως και προς στις δυο οδούς. Μοιάζει να τερματίζουμε με ισοπαλία. Το φάρμακο είναι γνωστό πως υπάρχει καιρό τώρα, σε τιμή τσουχτερή και αποτελεί προνόμιο ορισμένων και εκλεκτών. Τα γρηγορότερα εμβόλια που παράχθηκαν ποτέ στην ιστορία, με ελάχιστες, αναμενόμενες παρενέργειες, θωρακίζουν σιγά σιγά τον πληθυσμό, μα τον μεγάλο επίλογο θαρρώ, θα βάλει εκείνη η αναμασημένη πολλάκις “ατομική ευθύνη”, που μοιάζει πια να καταρρέει μεγαλειωδώς και να “σφυρίζει κλέφτικα”.

Σοκ και δέος μου προκάλεσαν εικόνες και βίντεο των “επαναστατών” του κορωνοϊού από το “μετερίζι” του Αγ. Γεωργίου Κυψέλης. Δεν ξέρω και δεν θέλω να γνωρίζω τι ακριβώς σκέφτονταν δυο χιλιάδες ψυχές που στραβοπατήθηκαν, ανάσα με ανάσα, σε μια ομολογουμένως κούτσικη πλατεία, υπό τους ήχους dj, ούρησαν ανενόχλητοι σε δημόσια θέα και άφησαν πίσω τους, όχι μονάχα συντρίμμια, μα μιαν ολόκληρη χωματερή.
Και να σου πω την αλήθεια, θυμώνω. Με όλους εδαύτους τους ανόητους, εξωφρενικά παρτάκηδες, που αποφάσισαν να παρτάρουν ξεδιάντροπα, μα και με την πολιτεία που κώφευσε και παράτησε μια ολόκληρη συνοικία στο έλεος των επαναστατών της φακής.

Και θα μου πεις τώρα για τον θυμό των κλειδαμπαρωμένων πολιτών, την κούραση, την καταθλιψάρα, τα νεύρα κρόσσια, τα αλλεπάλληλα λάθη των αρμοδίων-χαριστικές βολές στην εξαθλιωμένη αυτονομία μας, θα μου πεις για τα παράλογα έως φαιδρά μέτρα- ημίμετρα, τις σοβαρότατες παραλείψεις, τις απανωτές ξαστοχιές, την κούραση, την κούραση, κείνη την κούραση…

Σύμφωνοι. Κι εγώ κουράστηκα. Πολύ. Πάρα πολύ. Σε υπερβολικό, θα έλεγα, βαθμό. Τα όρια μου έχουν, θαρρώ, ξεπεραστεί προ πολλού. Τούτο όμως δεν μου δίνει το δικαίωμα να τα κάνω όλα λίμπα, σε βάρος άλλων, γιατί έτσι μου κάπνισε και είμαι ασυγκράτητος ταύρος εν υαλοπωλείο.

Απλά, δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπεια, η συνείδηση και η κοινή λογική μου.

Κι αν κάτι με εξόργισε ακόμα περισσότερο, είναι η θέση και άποψη των party αδικημένων επαναστατών – κλειδαμπαρωμένων, πως με αυτόν τον τρόπο κάνανε, τάχα μου, κάτι σπουδαίο.

Μια τρύπα στο νερό, παιδιά!

Το μόνο που καταφέρατε ήταν να μας δείξετε πόσο κακομαθημένοι και απελπιστικά “λίγοι’” είστε. Κι ότι κανένας, διάολε, δεν σας έμαθε πού να πετάτε τα σκουπίδια σας…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This